Lifestyle

Komentari 11

Mladi Robert Irwin isti je otac i vodi ga jednako velika strast

Mladi Robert Irwin isti je otac i vodi ga jednako velika strast

Šesnaestogodišnji Robert Irwin, sin poznatog pustolova Stevea Irwina, kojega pamtimo kao 'Lovca na krokodile' iznenadio je fanove fotografijom s koalom u naručju, na kojoj izgleda gotovo identično ocu

Šesnaestogodišnji Robert Clarence Irwin nevjerojatno sliči svom pokojnom ocu Steveu, strastvenom istraživaču svijeta divljine i autoru niza sjajnih dokumentaraca o divljoj prirodi, koji je bio poznat kao Lovac na krokodile. Pokazuju to, među ostalim, fotografije mladića na Instagramu. Tako se Robert za jednu od njih fotografirao s koalom u naručju, baš kao i njegov otac početkom 2000-ih. Fanovi nisu mogli vjerovati koliko su slični. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Pljunuti Steve - komentirali su mnogi, dok neki pišu kako su u prvom času pomislili da to i jest fotografija Stevea Irwina iz mlađih dana.

Podsjetimo, Steve Irwin je preminuo u rujnu 2006. godine, u dobi od samo 44 godine, nakon što ga je raža ubola u prsa. Bilo je to za vrijeme snimanja dokumentarca Najopasnije životinje u oceanu, u Batt Reffeu u Queenslandu, u Australiji.

Robert, koji je tada imao samo tri godine, njegova sestra Bindi (21) i majka Teri (55), strastveno su nastavili raditi ono što je Steve cijeli život radio. Posvetili su se istraživanju divljine i pomaganju životinjama.  

Robert je lani u  razgovoru za Daily Mail TV predstavio Robert's Real Life Adventures show, koji snima privatna TV u vlasništvu obitelji. S majkom vodi još jedan show na Animal Planetu, a još kao klinac vodio je show slične tematike na Discovery Kids kanalu. 

Uz to, profesionalno se bavi i fotografijom, a strast mu je divljina, baš kao i njegovom ocu nekada.

Pažnju javnosti zadobio je nedavno, za vrijeme velikih požara u Australiji, kada je stisnuta grla pred kamerama govorio o teškim ozljedama koje su pretrpjele životinje i založio se za to da im se pomogne da lakše prebrode tu katastrofu.

Govorio je doslovno s knedlom u grlu i očiju punih suza. Tada je posjetio i utočište za ranjene životinje. 

- To smo mi Irwini, to je jednostavno dio nas - kaže, dok se mediji prisjećaju kako ga je otac, još kao bebu od mjesec dana, držao na rukama dok je hranio krokodila piletinom u zoološkom vrtu.

Zbog te su snimke vlasti u Queenslandu promijenile propise, zabranivši djeci i ljudima koji nisu obučeni za brigu o divljim životinjama da ulaze u njihove nastambe. 

- Nitko od nas ne zna koliko ćemo još biti na ovoj planeti, zato svaki dan treba dati najbolje od sebe - istaknuo je tinejdžer te dodao da je, što se njega tiče, rad sa svijetom divljine, nešto zbog čega živi, piše Daily Mail.

- To je nešto što volim, moja strast, nešto što je moj otac strastveno volio, nešto što je strast za cijelu moju obitelj - kaže mladić koji je sredinom prošle godine prvi puta javno priznao da ima djevojku.

Upoznali su se i zbližili na gala večeri posvećenoj njegovom ocu, gdje mu je mlada glumačka zvijezda Emmy Perry zapela za oko, no samo nekoliko mjeseci kasnije ona je na svom Instagramu objavila da je 'krenula dalje'.  

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Najčitaniji članci