Obavijesti

Lifestyle

Komentari 30

'Moja svekrva mrzi ime svog unuka i odbija ga zvati imenom'

'Moja svekrva mrzi ime svog unuka i odbija ga zvati imenom'

Unukovo srednje ime je jednako djedovom, ali to je ujedno i bakin bivši suprug. Budući da je ime često, roditelji nisu očekivali da ga baka neće moći izgovoriti

Mama je nedavno primijetila da njezina svekrva odbija svog unuka nazvati pravim imenom. Na Redditu je zatražila savjet kako se suočiti s njom oko ovog neugodnog pitanja.

Njezin sin ima srednje ime po djedu odnosno svekrvinom bivšem suprugu. Ime je toliko uobičajeno i često da je ona mislila da nitko neće imati problema s tim imenom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

00:27

No, pokazalo se da to nije slučaj - kada je svekrva odbila svog unuka nazvati imenom. A, kada je dječaku poslala poklon, adresirala ga je na ime 'bebi anđelu' umjesto pravog imena.

- Moja svekrva se razvela od muža prije 14 godina. Samo je nekoliko puta došla vidjeti našeg sina zbog COVID-a, ali primijetila sam da ga nikako nije nazvala imenom. Rekla sam to svom suprugu i sljedeći put kada je došla, pokušali smo je namamiti da izgovori ime svog unuka, ali nismo uspjeli. Uporno je odbijala. Dakle, moj sin sada ima 10 mjeseci i baka ga ni jednom nije nazvala njegovim imenom. Očito ne može podnijeti izgovor imena svog bivšeg supruga, čak i kada se radi o drugoj osobi - ispričala je ova nepoznata žena.

Čestitka umjesto zagrljaja za topliji Božić naših najmilijih...
Čestitka umjesto zagrljaja za topliji Božić naših najmilijih...

Dodala je i kako su se prije odabira imena konzultirali s njom. Nije bila oduševljena tim imenom, ali je na kraju pristala jer razumije ljubav svog sina prema svom ocu. Osim toga, sinu su dali ime i po njenom pokojnom bratu s čime je bila oduševljena.

- Pa tko tu griješi? - pita se ova mama.

Odgovori na Redditu su bili podijeljeni, piše Mirror.

- Kao baka vam mogu reći da unuke njihovim imenima zovem samo kada nešto ozbiljno zeznu.To nije zato što imam nešto protiv njihovih imena, jer upravo to rade mnogi bake i djedovi - bio je jedan komentar.

Prehrana za mladolik izgled: Primjeri jelovnika i top savjeti
Prehrana za mladolik izgled: Primjeri jelovnika i top savjeti

- Pričekala bih da dijete malo naraste pa ako ga i dalje bude odbijala nazvati njegovom pravim imenom onda bih razgovarala s njom - dodala je druga.