Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Moja unučica ima genetsku bolest, ne znamo što nas čeka

Zanima me hoće li se moja kći i njen budući suprug moći nositi sa svim izazovima. Sin je dosta bezvoljan i nezainteresiran te u čestim sukobima s ocem

Foto: Dreamstime
2 komentara

Dragi Mevludine, 

imam dvoje djece zbog kojih vam pišem. Kći je rodila djevojčicu koja ima genetsku bolest. Relativno je rijetka kod nas i ne znamo što nas čeka. Zanima me hoće li se ona i njen budući suprug moći nositi sa svim izazovima. Sin je dosta bezvoljan i nezainteresiran te u čestim sukobima s ocem. Ja sam se već umorila od stajanja između dvije vatre. Još smo relativno mladi i željela bih malo opuštenije živjeti sad kad su djeca odrasla. Samo želim da pronađu svoj put u životu. Hvala vam na pomoći i odgovorima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

šifra: anđeo

Alen Vuković | Autor: Alen Vuković Foto: Alen Vuković

Odgovor: Vidim stabilan i dobar brak. Vaša kći i zet će se snaći i bit će dobri u odgajanju djeteta s posebnim potrebama. Nitko ne smije posustajati, jer će volja, rad i upornost pridonijeti oporavku vaše unuke. A i medicina napreduje svaki dan tako da i za rijetke bolesti ima šansi za izlječenje, osobito u idućih pet godina. Sin je tvrdoglav, često nezadovoljan, ali uskoro vidim oporavak, i to već početkom prosinca. Za tri godine vidim mu stabilizaciju, a vama ravnotežu i mir. Vidim svima poprilično dobru budućnost. Sretno.

  MEVLUDIN ODGOVARA Stara sam i nemam nikoga, a uskoro me čeka teška operacija

Pišite Mevludinu: Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message