Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Na Bundeku se chillalo i grillalo čak sedam veličanstvenih dana

Na trećem Chill&Grillu roštiljali su Zoran Delić, David Skoko i 13 super restorana, svirali Nipplepeople, TBF... Najbolja zabava u gradu odvela nas je okusima na put oko svijeta, od Amerike do Afrike

0 komentara

Bilo je fantastično, super smo se proveli, samo su neki od komentara posjetitelja trećeg Chill&Grilla, najboljeg festivala klope, cuge i mjuze, koji nas je sedam dana vodio tanjurom oko svijeta.

POGLEDAJTE GALERIJU

Foto: Josip Regovic/PIXSELL 03.05.2019. Zagreb - Nastup Nipplepeople na festivalu Chill & Grill na Bundeku Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Organizatori festivala su 24sata i Gastro.hr.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL Vrijedna ekipa zaslužna za najbolju zabavu u gradu

Krenuli smo s okusima Sjeverne Amerike, kad nam je chef Marko Palfi pripremio fantastični juneći brisket, omiljeno teksaško jelo s roštilja. Podravkin chef Zoran Delić oduševio je mališane zdravom južnoameričkom salatom od piletine i kvinoje s posebnim dodatkom - grilanom bananom i ananasom, ali i velike gurmane srednjoeuropskim rebricama i krilcima u medu, idealnim zalogajima za after-work party.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

POGLEDAJTE VIDEO

Super atmosfera dosegnula je vrhunac za Praznik rada, kad su okupljeni imali priliku probati južnoafričke ražnjiće chefa Davida Skoke, od janjetine, puretine i piletine u marinadi od ananasa. Na najvećem zajedničkom ručku u Hrvatskoj kuhali su Podravkini chefovi Zoran Delić i Mišel Tokić uz pjevače Dinu Jelusića i Taru Thaller.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Pripremili su veliki lonac najslasnijega graha, koji je Podravka dijelila posjetiteljima. Neki su naučili i bachatu, popularan latinoamerički ples, i to od instruktora iz “Plesa sa zvijezdama” te osvojili Podravkine slatke poklon pakete.

U Zvijezdinu servisu za sendviče najbolji hrvatski blogeri poput Darka Kontina svaki su dan pripremali neodoljiva jela s raznih strana svijeta, poput južnoameričkih odrezaka s chimchurri umakom i azijskih bunny chow sendviča s povrćem.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

U Lino slatkoj kućici guštalo se u slasnim palačinkama s Lino Ladom. Chillali su i grillali i poznati youtuberi, koji su privukli mnoštvo mladih na JoomBoosove meetupove.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL Uz vrhunsku mjuzu cijeli dan, navečer su publiku “zapalili” poznati bendovi - Soulfingers, TBF, Let 3, Kojoti, Nipplepeople...

Foto: Josip Regovic/PIXSELL Za vas je roštiljalo i 13 vrhunskih restorana: Restoran Grašo, New Experience, Pod zidom, Submarine, Plac, Puntijar, Cheese Bar, Deno, Kuća dobre hrane, Food Wood by American Donut, Samofino, Jack’s Wings&Things i Kisko Salad Bar.

Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Uz domaće grill specijalitete, gastro ponuda je ove godine bila bogatija za New Experience zonu, u kojoj smo svaki dan nudili nova jela inspirirana internacionalnim grill specijalitetima. Na meniju su bili New York hot dog s prženim lukom. južnoamerička fajita gallina (aromatična tortilja s piletinom i povrćem), Currywurst - berlinske kobasice s curry umakom, azijska sweet & chilli piletina panirana u sezamu...

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Chill zona je ove godine bila još veća, ugodnija, s više sadržaja, idealna za izležavanje, ispijanje kave i koktela. Odrasli su chillali, dok su najmlađi uživali u sigurnoj Kids zoni, bogatoj raznim programima, radionicama, igračkama i nagradama.

Foto: Robert Anic/PIXSELL

U Pevec chill zoni svi su se htjeli fotkati s okomitim vrtom. Posjetitelji su chillali na udobnim sjedalicama, ali i saznali koji su tip grill majstora - Homo ćevapus, koji svaku vrstu hrane najradije baca na roštilj, Tipus za ekipus, čija je filozofija - ‘što više, to bolje’, Pic-pic pac koji se prilagođava ukusu gostiju, Stari žar koji se roštiljem želi vratiti u dobra stara vremena kad su svi bili ‘slobodni’. Najbolja fotka osvojila je roštilj.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL Eko filozofija pratila je cijelu Eko zonu. Svi su mogli pronaći za sebe komad sunca ili hladovine, na udobnim ležaljkama ili pokriveni dekicom te se opustiti uz jezero. Bogat sadržaj prilagođen je uživanciji cijeli dan. Posjetitelji su mogli vidjeti kako izgledaju punionice za električna vozila u Chill&Grill Eko zoni. Upoznali su se s projektom Urban E i isprobali Mitsubishi OUTLANDER PHEV.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL Sponzori Chill&Grilla su:

Podravka, kao glavni partner Chill&Grilla, donijela nam je sasvim novo iskustvo uživanja u hrani. Uz plaćanje Mastercard® i Maestro® karticama dobivalo se 10% popusta na svu hranu i piće.

U Pevec vrtnoj zoni s atraktivnim vertikalnim vrtovima, mogli ste saznati koji ste tip grill majstora i osvojiti nagrade. Službeni dobavljač festivala, Mesna industrija Ravlić, osiguravala je vrhunsko domaće svježe meso za svjetske specijalitete.

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL Kisko je predstavio najfinije salate iz cijelog svijeta, a ”Jack’s wings&things” restoran fantastične okuse koje još niste probali. Petrol vas je upoznao s projektom elektromobilnosti kroz URBAN E projekt - prvom javnom mrežom električnih punionica u Zagrebu, a Mitsubishi s novim Outlander Plug in Hybridom.

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL Tu su bili i "Servis za sendviče" Zvijezda majoneze, American Donut i Pekar pekarski proizvodi, kraljevsko bavarsko pivo Kaltenberg i zagrebački craft Medvedgrad. Za čiste i blistave roštilje Chill&Grilla bio je zaslužan Permetal.

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message