Lifestyle

Komentari 6

Način na koji nosite svoju torbu otkriva kakav vam je karakter

Način na koji nosite svoju  torbu otkriva kakav vam je karakter

Nošenje torbice preko ramena, ali bez njezina dodatnog pridržavanja otkriva opuštenost i ležernost. Ove žene nisu opterećene dizajnom i markom torbe, važnije im je da je ona lako dostupna

Kathlyn Hendricks (67) stručnjakinja za govor tijela iz Kalifornije i autorica knjige Conscious Loving Ever After, objasnila je da način na koji nosite torbicu dok obavljate zadatke ili prisustvujete događajima može puno odati o vašem karakteru.

POGLEDAJTE VIDEO: Drvene torbice 

I dok postoje različiti načini držanja torbice, Kathlyn se dotaknula šest najčešćih načina nošenja popularnih stilova torbica, uključujući torbe na ramenu, kao poštar, ali i looka bez torbe.

Na laktu

Ovim načinom nošenja torbe sugerira se na status i poziciju. Pomalo feministički, torba preko lakta šalje poruku kako ženama nisu potrebne obje ruke kako bi kročile kroz život. U drugom slučaju, žene ovako nose torbu žele li je posebno istaknuti kao statusni simbol.

U ruci

PA/Pixsell

Žene koje nose torbu u ruci poput aktovke, veliku pažnju posvećuju karijeri i poslu. Podsvjesno šalju znak kako ih se ne smije podcjenjivati jer su prave poslovne žene.

Preko ramena

Žene koje nose torbu na ovaj način, pragmatične su i jednostavne, a važnija im je funkcionalnost nego izgled. One najviše vole slobodu i ne vole biti sputane bilo čime.

Bez pridržavanja

PA/Pixsell

Nošenje torbice preko ramena, ali bez njezina dodatnog pridržavanja otkriva opuštenost i ležernost. Ove žene nisu opterećene dizajnom i markom torbe, važnije im je da je ona lako dostupna.

Ispred trbuha

Torba nošena na ovaj način ukazuje na temperament vlasnice, koja je u životu oprezna, sramežljiva i obrambeno nastrojena - torba im je u ovom slučaju svojevrsni štit, piše Daily Mail.

Kao poštar

Noseći torbicu ovako, žene odašilju signal da im nije važno kako izgledaju u danom trenutku, vjerojatno su u žurbi ili zauzete nečim drugim te im je torba samo smetnja.

Bez torbe

PA/Pixsell

Žene koje ne nose torbu daju do znanja kako sve poslove za nju obavljaju drugi, dok one samo trebaju biti lijepe i dotjerane. Izlazak bez torbice oslobađa najveću dozu samopouzdanja.