Obavijesti

Lifestyle

Komentari 18

Najbolje seks poze za one čiji je penis nešto manji od prosjeka...

Najbolje seks poze za one čiji je penis nešto manji od prosjeka...

Veličina penisa je bitnija muškarcima nego ženama. Za postizanje ženskog orgazma puno je važnija tehnika nego sama veličina, zato je dobro da znate ove poze

VIDEO

Istraživanja su pokazala da kada je riječ o veličini penisa, žene veličinu uglavnom svrstavaju prilično nisko na svom popisu pozitivnih karakteristika penisa. 

Ženski se orgazam rijetko postiže samo penetracijom. Većina žena orgazam postiže putem vanjske stimulacije klitorisa, što znači da penis često ne utječe na ženski orgazam. Ako imate nevjerojatne seksualne sposobnosti s rukama ili oralnim seksom, nije važno s čime raspolažete tamo dolje.

POGLEDAJTE VIDEO (činjenice o seksu

Pokretanje videa...

00:35

Ipak, ovo su poze koje su najbolje za one s penisom manjim od prosjeka:

1. Kaubojka

Kaubojka je jedna od najpopularnijih poza i za to postoji više dobrih razloga. Ako vaš partner nije najbolje obdaren ovo je poza za vas.

Otkrivena 'najružnija orhideja na svijetu' na Madagaskaru
Otkrivena 'najružnija orhideja na svijetu'  na Madagaskaru

U toj pozi muškarac leži na leđima, a žena se popne na njega. Ova poza omogućuje ženi da preuzme kontrolu i pronađe ugao za što dublju penetraciju.

- Stavljanje jastuka ispod kukova muškarca još više naginje bokove prema gore i može dovesti do dublje penetracije - dodaje Elle Chase, certificirana edukatorica za seks.

2. Pseća poza

Ova poza je odličan izbor za one manje obdarene. Žena je na sve četiri te se nalazi na podu ili krevetu, a muškarac kleči iza nje i penetrira u nju. Prednost ove poze je što skraćuje vaginalni kanal što znači da je penetracija dublja i intenzivnija. Za još dublju penetraciju, ovu pozu možete malo promijeniti. Žena treba leći ravno i spojiti noge, kaže Zachary Zane, stručnjak za seks.

3. Noge na ramenima

Umjesto da vam noge budu raširene, stavite ih preko ramena partnera. Muškarac se može nasloniti na vaše tijelo za dublju penetraciju ili se držati za vaše gležnjeve za veću potporu.

- Da biste maksimizirali dubinu penetracije, žena možete staviti jastuk iza donjeg dijela leđa / stražnjice kako biste malo nagnuli zdjelicu prema gore - objašnjava Zane.

Ženska ejakulacija - mit ili stvarnost? Ovo je prava istina
Ženska ejakulacija - mit ili stvarnost? Ovo je prava istina

4. Pseća poza, ali s licem okrenutim prema krevetu

Promijenite klasičnu pseću pozu tako da se licem okrenete prema krevetu. U ovom položaju, kukovi bi trebali biti što je više moguće nagnuti unatrag. Tijelo treba biti u obliku slova V. Ako vam je ovo previše, možete dodati nekoliko jastuka ispod prsa za podršku.

5. Koljena na prsa

Žena leži na leđima s koljenima privučenima uz prsa i raširena. Muškarac može svojom težinom stvoriti trenje o klitoris, nudeći pritom maksimalnu penetraciju, piše Shape.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'
VELIKI INTERVJU

Dr. Josip Paladino: 'Kod kuće sam papučar, ne jedem ništa cijeli dan i odlično sam'

Naš najbolji neurokirurg, prof.dr. Josip Paladino iza sebe ima 46 godina rada u struci, i nema namjeru stati. Iako stručnjak za mozak, njega kroz život vodi srce, kaže nam

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač
'Oprostila sam bivšem prevaru, a tek onda me do kraja ponizio'
NEOBIČNA PRIČA

'Oprostila sam bivšem prevaru, a tek onda me do kraja ponizio'

Odluka o ponovnom braku s bivšim supružnikom nije uobičajena, a oni koji to učine obično imaju jak razlog vjerovati da je to pravi izbor. Tako je bilo i u ovom slučaju...