Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Najčešće pogreške koje momci rade u krevetu, čak i oni koji se hvale bogatim iskustvom

Najčešće pogreške koje momci rade u krevetu, čak i oni koji se hvale bogatim iskustvom
6

Unaprijed određene predodžbe o seksu mogu kočiti opuštenost i istraživanje, a nekoliko je razloga zašto muškarci rade neke stvari krivo. Donosimo popis 'grešaka', provjerite radite li ih i vi

VIDEO

S problemima u krevetu se većina muškaraca teško suočava, i tek će određeni broj njih otići na terapiju, pa i zajedno s partnericom. I dok na seksualnoj terapiji misli da će naučiti neke nove tehnike i trikove kako zadovoljiti svoju partnericu, vještina koju je usvojio nije ono što uzrokuje glavni problem, piše Psychology Today.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ona je pohotna fit baka: 'Volim dobar seks! Od razvoda sam u krevetu bila sa 720 njih' 00:56

Vjerojatno je uzrok nešto sasvim drugo, najčešće su to predodžbe o tome kako bi odnos trebalo izgledati, objašnjava seksualna terapeutkinja Laurie J. Watson. Evo nekoliko pogrešaka s kojima se suočavaju:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

1. Misli da njezina manja želja za seksom znači to da je on neatraktivan i da ju ne privlači dovoljno 

Kad muškarac vidi lijepu ženu, njezina privlačnost budi u njemu seksualnu želju, a buđenje želje znači da on može doživjeti i (djelomičnu) erekciju. 

No kad žena ugleda privlačnog muškarca, bilo da joj je on partner ili netko drugi, vrlo je rijetko da osjeti trenutnu toplinu ili seksualnu uzbuđenost. Umjesto toga, ona će mu reći da dobro izgleda. Muška seksualna želja je ukorijenjena u njegovom tijelu, dok ženama treba puno više stimulansa koji dolazi iz - njezine mašte. Zato joj samouvjereno zavođenje pomaže da se pripremi za taj trenutak i "izgradi" seksualnu fantaziju.

Evo što žene dobiju od zgodnog žigola kad plate 3000 eura za noć: 'Ponekad nema seksa...'
Evo što žene dobiju od zgodnog žigola kad plate 3000 eura za noć: 'Ponekad nema seksa...'

2. Frustracija zbog njezinog sporog zagrijavanja

Razlika između uzbuđenja kod muškaraca i žena je razlika između plinskog roštilja i roštilja na drveni ugljen. Da, i žene bi se voljele odmah uključiti, no u većini slučajeva njihova fiziologija jednostavno neće dopustiti tako brzo zagrijavanje. A ako je svjesna vaše frustracije ili razočaranja, uzbudit će se još teže. Zato si uzmite vremena i uživajte u sporom "sagorijevanju".

Naked man kissing woman

3. Vjerovanje da je dobar seks ovisi o njegovoj izvedbi

Itekako se može narušiti intimnost s partnerom ako se žena pretjerano brine o partnerovoj erekciji i koliko će ona dugo potrajati. Ako se muškarac bori s erekcijom, on će se morati povući u sebe i skoncentrirati se kako bi dosegao vrhunac - no taj ga mentalni fokus može učiniti udaljenim i nepovezanim s partnericom, i u emocionalnom i u fizičkom smislu. Da bi ju muškarac uvjerio da ostane "prisutna", važno joj je šaputati na uho koliko je želi i koliko ga napaljuje. Ako je erekcija spora ili slabi, to treba iskoristiti kao interval da se njeno tijelo ponovno uzbudi.

Ako je problem u preranoj ejakulaciji, partnerici valja reći da ne možete kontrolirati brz vrhunac jer je tako seksi. I zapamtite, oralni seks može biti izvrsna zamjena za seks.

4. Prebrzi prelazak na genitalni dodir 

Jednom kad muškarci shvate koliko vremena treba da se žena uzbudi, žele početi taj proces što prije. Budući da vole da im se genitalije izravno stimuliraju, pretpostavljaju da bi i njihova partnerica cijenila isto. Međutim, ako joj se ne omogući da se psihološki pripremi, rana stimulacija neće ju uzbuditi. Umjesto toga, valja provesti neko vrijeme ljubeći ju i masirajući joj cijelo tijelo.

Seks kroz 18. stoljeće: Tu je i lezbijka koja detaljno opisuje orgazme svojih partnerica
Seks kroz 18. stoljeće: Tu je i lezbijka koja detaljno opisuje orgazme svojih partnerica

5. Stimuliranje njene vagine umjesto klitorisa

Ono što muškarac osjeća na svom penisu, žena neće osjetiti u vagini nego na klitorisu. U vagini će ugodan osjećaj nastati istezanjem i pritiskom. Zato muškarci moraju upamtiti da je klitoris, a ne vagina središte njenog seksualnog svemira.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi