Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

'Nakon 16 godina razdvojenosti, opet sam srela ljubav života'

'Nakon 16 godina razdvojenosti, opet sam srela ljubav života'

Autorica romana Julie Spira otkriva kako je njezina ljubav na kraju ipak pobijedila jer se slučajni susret pretvorio u početak novog nastavka njihove veze

VIDEO

Julie je Michaela voljela sedam godina te je shvatila da je on ljubav njezina života, no ipak su prekinuli. Mislila je da ga neće čuti ni vidjeti nikad više. No, iznenadila se 16 godina kasnije.

- Ubrzo nakon Valentinova, iz vedra neba, napisao je recenziju za moju knjigu na Facebooku u kojoj je pisalo: 'Knjiga je pogodila. Julie je uspjela' - prisjetila se autorica.

Ispostavilo se da se nedavno razveo i pratio je putem mreža njezine uspjehe.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Nisam znala za to, čak ni da me godinu i pol dana ranije pokušao kontaktirati, no njegov je e-mail otišao u spam. Nisam imala pojma - ispričala je Julie.

Nakon toga je došao na potpisivanje knjige.

- Zajedno smo napisali epilog moje knjige o spojevima. Ovo je uistinu holivudski sretan kraj koji će vam zagrijati srce i natjerati vas da vjerujete u ljubav - iskrena je.

Veza gotova?! Ivan iz 'Ljubav je na selu': 'Suzana me prevarila!'
Veza gotova?! Ivan iz 'Ljubav je na selu': 'Suzana me prevarila!'

Trebali su mu tjedni da dovrši čitanje knjige, jer je bio ispunjen emocijama čitajući priče o njihovom ljubavnom životu, bajkovitoj romansi i uplakanom prekidu. Kupio je knjigu tražeći savjet za spojeve, jer je postao samac.

- Kad smo se ljubav mog života i ja ponovno sreli nakon 16 godina razdvojenosti, oboje smo bili pomalo nervozni. Puno se toga dogodilo u više od desetljeća i pol; previše za podijeliti na jednom sastanku - prisjetila se Julie ponovnog početka.

Oboje su se pitali hoće li kemija i dalje biti prisutna ili će to biti samo jednokratni razgovor o uspomenama.

- Kad su nam se oči opet susrele, oboje smo se odmah podsjetili kakav je bio osjećaj onog dana kad smo se zaljubili na prvi pogled usred pretrpane sobe prije 23 godine - ispričala je Julie.

Naime, Michael je na prvi novi spoj došao s velikim buketom.

- Buket je imao 8 crvenih i 8 bijelih ruža, za 16 godina razdvojenosti. Grlili smo se, nasmijali i povezali. Bili smo stariji i mudriji, no odmah smo osjetili iskru.

Promatrali su prekrasan Tihi ocean iz hotela Shutters, gdje se htio naći s njom godinu i pol ranije, kad je njegov e-mail otišao u spam.

- On se tog dana pojavio i čekao me, no ja nisam došla. Situacija iz filma 'Kad je Harry sreo Sally' - kaže.

Razmišljala je o njihovoj vezi te ima li smisla nastaviti s njim dalje. Mogu li sada ne povrijediti jedno drugo i slično.

Ljubavnica nogometaša Cityja pokazala DNK test njegovoj supruzi: Naša kći neće biti tajna
Ljubavnica nogometaša Cityja pokazala DNK test njegovoj supruzi: Naša kći neće biti tajna

- On je bio sijed, a ja mršavija. Oboje smo imali slične životne lekcije odvojeno, ali nikada nismo prestali voljeti jedno drugo. To je sve što je bilo važno - ispričala je.

- Oboje smo očekivali da bi moglo doći do veze, ali nismo bili sigurni trebamo li obnoviti našu romansu. Nisam željela biti njegova usputna veza te sam se pitala mogu li duboka ljubav i bliskost koje smo nekoć imali biti dovoljni za početak novog poglavlja - prisjeća se.

Nisu imali odgovore na prvom dejtu, no bili su otvoreni za mogućnosti i sretni što su se ponovno povezali.

- Kad je došao doma s prvog dejta poslao mi je poruku - trebao sam te poljubiti - rekla je.

Pitala ga je žali li sada, a on je odgovorio da ima vremena.

- Nisam imala pojma da će nas moja knjiga, koja je pomogla izliječiti moje i tuđe srce kad je naša veza bila gotova, iznenada ponovno okupiti desetljeće i pol kasnije - zaključila je, piše Your Tango.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni
JESTE LI MEĐU NJIMA?

Zvijezde ih vole: Horoskopski znakovi koji su lijepi i pametni

Ponekad ljepota ne isključuje pamet, stoga neki horoskopski znakovi otkrivaju znakove karaktera koji upućuju na sklad svih tih pozitivnih karakteristika

Skrivaju novac po Hrvatskoj! Ako ga nađete, vaš je. Sretno!
NOVI INTERNETSKI TREND

Skrivaju novac po Hrvatskoj! Ako ga nađete, vaš je. Sretno!

Novac se može skrivati ispod kamena, u pukotini u zidu, u prometnom znaku... Ponekad se u potrazi za novčanicom odvija prava utrka, a katkad autori videa snimaju ljude koji ih traže i rugaju im se
Žena pokazala kako se obranila od krpelja: Ljepljiva traka je hit!
OBRANA OD OPASNIH NAPASTI

Žena pokazala kako se obranila od krpelja: Ljepljiva traka je hit!

Ne mogu ih gledati, užasni su, samo je jedan od komentara pratitelja na hrpu krpelja koji su se ulovili u 'klopku' oko ženinog gležnja. Pokazala je trik kako se zaštititi od ovih opasnih napasti - a evo i što ako ugrizu