Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
18 komentara

'Napuštena kujica me spasila kada mi je suprug naglo umro'

'U pozadini je bio stari pas kojeg nitko nije gledao. Kujica koja je bila kost i koža. Bila je uplašena i tresla se, sluz joj je izlazila iz očiju. Izgledala je tako krhko. Podsjetila me na mene...'

18 komentara

Ova mlada žena iz New Yorka u SAD-u ispričala je kako joj je stara kujica koju je udomila pomogla da se izvuče iz tuge i depresije nakon što joj je suprug naglo umro. Njezino iskustvo objavljeno je na Facebook stranici Humans of New York.

Ovo je njezina ispovijest:

Moj suprug je imao nagli srčani udar prije nekoliko mjeseci. Bilo je to samo nekoliko blokova odavde. Nazvali su me da identificiram njegovo tijelo i tada su me samo pustili da izađem na 7. aveniju sama. Osjećala sam se jako izgubljeno.

LIJEČNIK JE POGRIJEŠIO Pas je trudnoj vlasnici spasio život, nanjušio opasnu infekciju

Moji prijatelji su bili divni, bili su mi potpora, no s vremenom su nastavili sa svojim životima. Nemam djece i nisam ovisnica o poslu. Tako sam ostala sama s tim intenzivnim osjećajem usamljenosti i praznine. Nisam mogla jesti. Nisam mogla spavati.

“My husband had a sudden heart attack a few months ago. It was just a few blocks from here. They called me in to...

Posted by Humans of New York on 7. prosinca 2017

Tada sam jednog dana počela istraživati koje pasmine su dobre za ublažavanje tuge i depresije, i ispostavilo se da su to pudlice.

Ali, kada sam otišla na sajam pasa kojima su tražili domove, sve pudlice su već otišle. No, u pozadini je bio stari pas kojeg nitko nije gledao. Kujica koja je bila kost i koža. Bila je uplašena i tresla se, sluz joj je izlazila iz očiju. Izgledala je tako krhko. Podsjetila me na mene. 

JAKO TUŽNO 'Pronašla sam majčino pismo, napisala mi ga je prije smrti'

Nazvala sam je Grace (milost) jer mislim da mi ju je suprug poslao. Ona je moj prvi pas i čista je radost. Sve vrijeme koje imamo provodimo zajedno. Povratila je težinu i sa mnom odlazi na terapiju. I jednoj i drugoj je bolje otkako smo zajedno.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message