Lifestyle

Komentari 9

'Ne želim da mi sin ode pa sam mu u vrtu sagradila lijepi dom'

'Ne želim da mi sin ode pa sam mu u vrtu sagradila lijepi dom'

Mami tinejdžera nije se svidjela ideja da sin napusti dom i živi samostalno, pa mu je radije sagradila kućicu u dvorištu i sve je objavila na društvenim mrežama

Cijeli postupak gradnje objavila je i oduševila pratitelje, a pritom je priznala da troškovi gradnje nisu premašili njezina očekivanja te je uspjela ostvariti što je zamislila uz relativno nizak budžet.

POGLEDAJTE VIDEO: Mama četvero djece sama sagradila kuću

Naime, zahvaljujući suprugovim vještinama izbjegli su plaćanje skupih usluga majstora.

- Mislim da je ukupni trošak radova više od 55.000 kuna, no suprug ima tvrtku za graditeljstvo i krovopokrivačke radove pa je zapravo sve napravio sam - kazala je žena koja na TikToku objavljuje pod računom @fromhousetohome4.

Video je započela snimkom travnatog dijela obiteljske kuće gdje su najprije napravili betinsku podlogu kako bi uopće mogli započeti sa gradnjom.

Potom su instalirali drvene zidove te dodali vrata i prozore. U toj fazi radova novi sinov dom djelovao je više kao vrtna šupa nego kao idealan stan. U maleni prostor uspjeli su ugraditi kupaonicu i kuhinju kako bi sin ipak bio posve samostalan, ali opet blizu roditeljima. 

Tuš je normalnih dimenzija, a dodali su dovoljno prostora z pohranu stvari, pa i dekorativnu biljku, piše TheSun.

Unatoč činjenici da riječ o prostoru koji se proteže na vrlo malo kvadrata, pametnim planiranjem uspjeli su ga iskoristiti u potpunosti te ubaciti veliki krevet, ormar i flat screen TV na zidu.

Kuhinjica je vrlo kompaktna, no budimo iskreni, u kojoj mjeri se očekuje da će tinejdžer kuhati ako živi blizu mamine kuhinje?

Pratitelji su bili oduševljeni idejom i video je pogledalo više od 1,1 milijun ljudi.

- I ja sam slično napravila za svog sina, no počeo je dovoditi različite djevojke pa sam morala instalirati video nadzor kako bih ga uhvatila - napisala je žena, a mama autorica videa odgovorila joj je da i sama strahuje od takvog scenarija.

- Jako mi se sviđa, i sama bih učinila isto da djecu zadržim doma - zaključila je druga mama.

Najčitaniji članci