![Nekoliko savjeta prije pečenja: Purici uklonite sve leđne kosti i u početku ju pecite naopako](https://img.24sata.hr/1nIPsqESyUl0Eti2_1lD0pZyBZg=/414x267/smart/media/images/2021-44/dreamstime-l-35742683_SqHLRTW.jpg)
Držite puricu u otopini vode, soli i šećera. To će dodatno začiniti meso i ono će biti sočnije. Punite li puricu nadjevom, vrijeme pečenja je dulje. Ako je dobila boju, a iznutra nije pečena, prekrijte je folijom
Lifestyle
Komentari 1Držite puricu u otopini vode, soli i šećera. To će dodatno začiniti meso i ono će biti sočnije. Punite li puricu nadjevom, vrijeme pečenja je dulje. Ako je dobila boju, a iznutra nije pečena, prekrijte je folijom
Kuhari s Michelinovom zvjezdicom otkrili su nekoliko trikova kako da purica ispadne sočno i ukusno. Kažu da je stavljanje purice u salamuru neophodno.