Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Novo doba, novi zakoni: Bez straha kršite makeup pravila

Novo doba, novi zakoni: Bez straha kršite makeup pravila
11

Tople crvene nijanse ruža itekako su dopuštene crvenokosima, dok su razigrane kovrče ili ležerne pletenice dobro došle i u svakodnevnim i u svečanim prilikama

VIDEO

Crvenokosim je ženama crveni ruž dugo bio zabranjen jer većina ima nježan ružičast ten. Nekadašnji crveni ruževi su zbog plavog tona na usnama izgledali više ružičasto no crveno i sukobljavali su se s tenom. 

No danas postoji širok spektar toplih crvenih nijansi, od zlatno do smeđe-crvenih koji, kao i boje maka te trešnje, pristaju crvenokosim ženama, tvrdi slavna vizažistica Bobbi Brown. 

I pravilo da se 40-godišnjakinje moraju odreći razigranih kovrča u 21. st. definitivno ne vrijedi jer 40-godišnjakinje danas izgledaju mlađe nego nekad 30-godišnjakinje. Zato frizuru uskladite s izgledom, a ne s godinama. No imajte na umu da nakon 40-e kosi treba više njege pa je dubinski nahranite maskom barem jedanput na tjedan. Šišajte se redovito svakih šest tjedana, i to slojevito da bi kosa dobila na volumenu, a vrhovi izgledali zdravo.

Rumenilo na jagodice

To pravilo vrijedi samo ako imate ovalno lice, no ako je četvrtasto, nanesite rumenilo ispod jagodica. Na okruglo lice nanesite ga duž jagodica u smjeru sljepoočnica. Na srcoliko nanesite rumenilo od vanjskog ruba oka prema sljepoočnicama.

Prema šminki se bira odjeća

Make up paleta neka bude nježnija, mekša, jednostavnija verzija od boja odjeće, savjetuje vizažist Troy Surratt. Uz srebrnu haljinu umjesto upadljivoga srebrnog nanesite nježnosivo sjenilo s malo tople ružičaste te ruž u nježnoj ružičastoj.

Parfem najbolje nanijeti iza uha

Miris će biti snažniji ako ga nanesete duž linije koja počinje ispod ključnih kostiju te završava između grudi. Prirodna toplina tijela snažnije će grijati miris te će trajati dulje. Ako niste izbjeljivali kosu, nekoliko kapi stavite i na kosu jer će ga prirodna ulja dugo zadržati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu
Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'
KONKURENCIJA JE PREVELIKA

Zatvara se popularni Le Kolač: 'Dolazili su mi s tuđom hranom'

Naime, u blizini Le Kolača je otvoren i Boogie Lab koji ima veliku pekarnicu i jela za brunch, što je i on osmislio u ponudi Le Kolača. Događalo se čak da gosti Boogie Laba s njihovim jelima dođu u Le Kolač