Obavijesti

Lifestyle

Komentari 62

Oblikujte svoje tijelo u samo 8 tjedana - njima je to uspjelo...

Radi se o kombinaciji intenzivnog trenunga i posebno osmišljenog jelovnika čiji zadatak je izbaciti iz tijela višak tekućine, masne naslage te izgraditi mišiće i lijepo oblikovati tijelo

VIDEO

Rhana i Jason iz Queenslanda u Australiji započeli su s tzv. F45 izazovom, koji traje osam tjedana, u veljači i jako su zadovoljni rezultatom. Posebna kombinacija vježbanja i prehrane transformirala je njihova tijela u vrlo kratkom periodu, a rezultati su toliko impresivni da su ovaj par proglasili globalnim pobjednicima spomenutog izazova.

Ona je izgubila 7,6 kilograma i 6,5 posto tjelesne masnoće.

On je nakon osam tjedana postao 17,9 kilograma lakši i imao je 10,3 posto manje masnoće.

F45 izazov nastao je 2014. godine, a postao je vrlo popularan širom svijeta jer se brzo vide rezultati. Programom je previđeno  svaki dan intenzivno vježbati 45 minuta i pridržavati se specijalnog prehrambenog programa koji je podijeljen u tri faze, prenosi Daily Mail.

Primjer jelovnika:

1. FAZA:

  • Doručak: Super zeleni sok s kuhanim jajima
  • Užina: Šaka orašastih plodova
  • Ručak: Salata od piletine, kozjeg sira i tikvica
  • Užina: Proteinski shake od badema
  • Večera: Pire od povrće i riba na žaru

2. FAZA

  • Doručak: Kaša od banane i kikiriki maslaca
  • Užina: Proteinski shake od badema
  • Ručak: Govedina pripremljena na bliskoistočni način (Middle Eastern Beef Bowl)
  • Užina: Kuglice od limuna i kokosa
  • Večera: Burrito piletina s korijanderom
Izležavanje u kadi potrošit će kalorija kao pola sata hodanja
Izležavanje u kadi potrošit će kalorija kao pola sata hodanja

3. FAZA:

  • Doručak: Slani proteinski smoothie od karamele
  • Užina: Mahune s češnjakom i bademima
  • Ručak: Piletina s brokulom i cvjetačom
  • Večera: Ražnjići od janjetine i grčka salata

Ovaj jedinstven plan prehrane, zajedno s receptima, objavljuje se svaki dan na stranici F45 izazova, a vidjeti ga mogu registrirani članovi. Jelovnik pomaže oslobađanju viška tekućine iz tijela, gubitku želje za slatkim i izgrađivanju mišića. Prva faza usredotočena je na alkalizaciju i detoksikaciju tijela te poticanje određenih funkcija u tijelu. 

U prva dva tjedna vide se ogromni rezultati zbog uklanjanja tekućine koja se zadržavala u tijelu. Druga faza ciljano je oblikovanje tijela, a prehrana se temelji na visoko proteinskoj prerani koja pomaže u izgradnji mišića i gubitku masnoće.

Treća faza fokusira se na plan prehrane s niskim udjelom ugljikohidrata i masnoća kako bi se uklonile preostale masne naslage, povećao oporavak mišića i suzbio apetit.

- Usredotočeni smo više na edukaciju naših članova o održivim promjenama načina života. Naš program im daje strukturu, motivaciju i podršku te ih obrazuje o promjenama koje vode dugoročnim rezultatima - kazala je F 45 trenerica Jessica Sullivan.

- Prihvatila sam izazov kako bih vidjela koliko toga mogu postići. Jednom kada sam prihvatila tu rutinu, nije mi je bilo teško slijediti. Osim što nakon izazova bolje izgledam i osjećam se puno bolje, imam više energije - ispričala je Lisa Young (25) koja je F45 iskusila lanjske godine i oduševljena je rezultatom.

Izgubila je 6,3 kilograma, ali što je najvažnije, totalno je promijenila stil života i način prehrane i nakon završetka izazova. Bila je proglašena pobjednicom izazova za 2017. godinu.

Osim plana prehrane, na stranici F45 izazova nalaze se i savjeti za vježbanje te zdraviji život. Sljedeći F45 izazov započinje 23. travnja.

Pročitajte još i ovo: Turn offovi na koje mu se odmah spušta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje