Lifestyle

Komentari 1

Od kokosova ulja, meda i šećera radi se piling za mekane usne

Od kokosova ulja, meda i šećera radi se piling za mekane usne

Pripremite ga u malenoj posudi, a možete ga držati u posudici u hladnjaku. Sastojci su jednostavni, a većinu toga već imate u kuhinji. Trebaju vam kokosovo ulje, med i šećer

Usne i koža tijekom zime brže se isušuju, a to je posljedica hladnog zraka, ali i provođenja vremena u zatvorenim prostorima koji se zagrijavaju. Usne možete osvježiti dobrim pilingom, a dobro će poslužiti i prije nego što nanesete ruž jer će to biti odlična podloga za make-up.

Pripremite ga u malenoj posudi, a možete ga držati u posudici u hladnjaku. Sastojci su jednostavni, a većinu toga već imate u kuhinji. Trebaju vam kokosovo ulje, med i šećer.

Pomiješajte ih po želji, sami ćete moći ustanoviti da je tekstura dovoljno slična gustom pilingu. Nakon toga nanesite balzam za usne.

Piling za mekšu kožu radi se od taloga crne kave, 1/2 šalice šećera i šalice kokosova ulja. Talog prvo posušite pa ga pomiješajte s pola šalice šećera i šalicom kokosova ulja, pa utrljajte u vlažnu kožu nakon tuširanja, masirajte minutu pa isperite. 

POGLEDAJTE VIDEO: PITALI SMO GRAĐANE KOJA JE NAJGORA MUŠKA NAVIKA

Najčitaniji članci