Obavijesti

Lifestyle

Komentari 36

Trebao im je biti najsretniji dan - trudna umrla putem do crkve

Ona je u tom trenutku bila trudna šest mjeseci, a liječnici su carskim rezom izvadili bebu kako bi barem nju spasili. Za to vrijeme Jessicin mozak bio je mrtav

VIDEO

Bio je to za nju najljepši dan u životu. Sjedila je u limuzini u vjenčanici i putovala na svoje vjenčanje. U njezinom trbuhu razvijao se plod njihove ljubavi, život joj se činio kao da ne može biti ljepši. Međutim, u sekundi se ogromna sreća pretvorila u preveliku tugu.

Jessica Guedes (30) iz Sao Paula u Brazilu u vozilu je osjetila jaku slabost i bolove u vratu. Njezina majka mislila je da je to zbog prekomjernog uzbuđenja, no, nažalost, nije bilo tako. Umrla je nekoliko minuta prije nego je trebala izgovoriti sudbonosno 'Da'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:37

Njezin zaručnik, vatrogasac Flavio Gonçalvez (31) čekao ju je pred oltarom, no nije se pojavila. U početku je vjerovao kako kasni jer je nekako uobičajeno da mladenka zakasni, ali kako je vrijeme prolazilo, u njega se uvukla neka strepnja. Vidio je jednog od rođaka kako je pojurio i zazivao pomoć.

POGLEDAJTE KAKO SE PRIPREMALA ZA VJENČANJE:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@abraaojrfotografia

Objavu dijeli Bahia (@tenente_bahia87)

Tada je shvatio da je njegova ljubav izgubila svijest u automobilu. U tom trenutku bila je trudna šest mjeseci. Hitno su je prevezli u državno rodilište u Sao Paulu, a potom je prebačena u privatno rodilište gdje su carskim rezom izvadili bebu, kako bi barem nju pokušali spasiti. Za to vrijeme Jessicin mozak bio je mrtav - imala je moždani udar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fran Jessica ❣️ (@franjessica17) on

Malena Sophia težila je svega 930 grama i bila dugačka 34 centimetara. Smjestili su je na odjel neonatalne intenzivne njege gdje će provesti najmanje dva mjeseca. 

Flavio se prisjetio straha i strepnje koja je prošla kroz njega kada je shvatio da Jessica do oltara neće doći.

- Bio sam zabrinut. Čekao sam je pred oltarom no nije dolazila. Odjednom je njezin rođak dotrčao do mene i rekao mi da se onesvijestila. Otvorio sam vrata automobila, a ona je ležala, no ponovno je došla svijesti i znala da razgovaram s njom. Rekao sam joj: ' Dušo, ovdje sam.'. Rekla mi je da ne brinem, da je sve u redu, ali da osjeća jake bolove u vratu. U tom trenutku postao sam spasitelj, ono što radim zadnjih sedam godina - ispričao je brišući suze koje su mu se kotrljale niz obraze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fran Jessica ❣️ (@franjessica17) on

Malo je zastao pa nastavio:

- Izvadio sam je iz limuzine, pružio joj prvu pomoć i zatražio moje prijatelje vatrogasce, koji su došli na vjenčanje, da mi pomognu. Prema liječničkom izvještaju, moja Jessica je doživjela moždani udar zbog preeklampsije i unutarnjeg krvarenja - dodao je.

Njezina rođakinja kaže kako nije bilo nikakvih znakova da nešto nije u redu.

- Jessica je pohađala satove prenatalne njege, nije imala povišen krvni tlak tijekom trudnoće i bila je zdrava, bila je tjelesno aktivna i jela dobro - rekla je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fran Jessica ❣️ (@franjessica17) on

Flavio kaže da je bila vrlo vesela osoba koja je voljela život.

- Zračila je pozitivnom energijom i snagom. Jako sam se veselio što ću postati njezin suprug i otac našeg djeteta. Moram ostati jak usprkos svemu. Ljubav mojeg života me naučila poštovati i dobro tretirati ženu kako bih znao pravilno brinuti za našu kćer - rekao je ovaj muškarac slomljenog srca, a prenosi Mirror.

POGLEDAJTE JESSICU KAKO SE SMIJE U VJENČANICI:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bahia (@tenente_bahia87) on

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto
DOBRO JE ZNATI

Mnogi ovo ne znaju - daljinski ključevi za auto imaju 'tajnu' funkciju koja je idealna za ljeto

Vozači možda nisu svjesni da privjesci za daljinske automobilske ključeve imaju niz skrivenih značajki. S kombinacijom dva gumba iskoristite značajku koja je idealna pomoć vozačima ljeti

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah
JESTE LI ZNALI?

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah

U spomen na krvoproliće u Chicagu, na 1. kongresu Druge internacionale 1889. godine odlučeno je da će se 1. svibnja svake godine održavati radničke prosvjede dok god radnici ne izbore pravo na dostojan život i rad
Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati
MNOGI IH ZANEMARE

Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati

Promjene u strukturi mozga mogu se otkriti čak 10 do 25 godina prije pojave simptoma pacijenata s genetskom predispozicijom za pojavu demencije