Lifestyle

Komentari 36

Osmislio aplikaciju za ćelave dečke kako bi lakše našli curu

Osmislio aplikaciju za ćelave dečke kako bi lakše našli curu

Aplikaciju su pokrenuli u ponedjeljak, a u samo nekoliko dana na nju se prijavilo više od 1000 novih korisnika koji se nadaju da će na taj način pronaći idealne partnere

Ljubav je slijepa bez obzira na gustoću kose, zahvaljujući aplikaciji za ćelave samce, piše FOXNews.

POGLEDAJTE VIDEO: Preko aplikacije brinite o virtualnoj mački

Bald Dating je novo mjesto za online pronalaženje partnera, a započeli su s radom u ponedjeljak. Imaju samo jedan cilj, a to je olakšati samcima bez kose da pronađu partnericu bez fokusiranja na folikule. Stranica se promovira sloganom: Glave i osobnosti sjaje.

- Nekim je ljudima teško biti ćelav i zato mnogi gube samopouzdanje. Bald Dating nastao je kako bi pokazali da nije važno jeste li ćelavi ili ne. Mnogima ne smeta što ste ćelavi, a ima i drugih kojima se baš to sviđa - stoji u opisu stranice.

Oni koji se žele pridružiti aplikaciji trebali bi biti ćelavi ili otvoreni za upoznavanje nekoga tko jest. Kao i druge aplikacije za sastanke, i Bald Dating sadrže opciju "sviđa mi se" koji korisnicima omogućuje povezivanje i razmjenu poruka.

Bald Dating osmislio je Britanac David Minns (47). On je ćelav, a tvrdi da pronalazi niše za upoznavanje partnera. Minns kaže da je platformu stvorio kako bi izbjegao fotografije s kapama i šeširima, jer se tako muškarci obično sakrivaju kada im je neugodno što nemaju kose.  

- Budući da sam ćelav i poduzetnik koji se zabavlja, morao sam nešto poduzeti. Bald Dating stvoreni su kako bi muškarcima i ženama dali samopouzdanje da se usredotoče na spojeve, a ne na kosu - rekao je Minns dodajući kako je njegova platforma od ponedjeljka prikupila više od 1000 korisnika.

Brexit

Aplikacija Bald Dating dostupna je globalno i trenutačno je besplatna za upotrebu, iako Minns kaže da će je za nekoliko mjeseci početi naplaćivati oko 70 kuna na mjesec.

Iako je aplikacija otvorena za sve, Minns kaže da su korisnici uglavnom ljudi u dobi do 30 do 40 godina.