Lifestyle

Komentari 219

Ova karta svijeta pokazuje gdje su muškarci s najvećim penisom

Ova karta svijeta pokazuje gdje su muškarci s najvećim penisom

Prema ovoj karti, najveća prosječna veličina penisa je u zemljama Zapadne Afrike gdje je prosjek preko 16 centimetara, a Hrvatska je negdje u sredini - s rasponom od 12.9 do 14.7 centimetara

Prema većini istraživanja, prosječna veličina spolovila kod muškarca iznosi oko 9,1 cm kod spuštenog, odnosno 13,1 cm kod penisa u erekciji, a 9,4 cm je prosječni opseg, mjeren po sredini muškog spolovila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ipak, istraživanje londonske klinike za muško spolno zdravlje, International Andrology Clinic, dalo je nešto drugačije rezultate, pa kaže da je prosječna duljina penisa u erekciji 16,1 cm, no razlog može biti i 'hvalisanje', budući da je klinika od tisuće muških ispitanika tražila da sami upišu koliko im je penis dugačak u centimetrima. 

Web stranica Target Map napravila je kartu na kojoj jasno možete vidjeti kako s duljinom spolovila stoje muškarci u svim krajevima svijeta. U crvenoj su boji države s najvećim prosjekom, a slijede narančasta, žuta, svijetlozelena i na kraju zelena s najmanjim.Najveći penisi prema ovoj karti su u državama Zapadne Afrike i imaju preko 16 cm, dok muškarci iz Azije u prosjeku imaju najmanje. Indija, Tajland i Južna Koreja nalaze se na dnu, s prosječnim veličinama između 9.3 i 10.5 cm duljine. Australija je u skupini drugih po veličini s prosječnim penisom većim od 14,7 centimetara - kao i Meksiko, Norveška, Italija i Švedska. Hrvatska je negdje u sredini - s rasponom od 12.9 do 14.7 cm - kao i Francuska, Njemačka i Velika Britanija, dok je u Rusiji prema karti prosjek između 10.5 i 12.9 cm, kao i u Japanu, Indoneziji i Brazilu, piše Daily Mail.

Najčitaniji članci