Obavijesti

Lifestyle

Komentari 70

Djevica miriši, Strijelac ne baš: Ovi znakovi se najmanje peru!

Djevica miriši, Strijelac ne baš: Ovi znakovi se najmanje peru!

Iz horoskopa se može iščitati i koliko svaki od horoskopskih znakova brine o svojoj osobnoj higijeni. Donosimo listu znakova koji se najviše i najmanje osjete

Astrolog Greg Polkosnik odlučio se malo poigrati i napraviti popis horoskopskih znakova koji najmanje i najviše paze na osobnu higijenu. 

Neki od njih ne mogu podnijeti prljavštinu i vonjeve ljudskog tijela pa će se redovito tuširati i njih nikad nećete osjetiti. Druge ćete pak jasno "osjetiti".

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Ovi su horoskopski znakovi poredani od najmanje do najviše smrdljivih:

1. Djevica

Teoretski, Djevice su izbirljive, neurotične i sklone opsesivno-kompulzivnom poremećaju. Puno se peru i zato je malo vjerojatno da ćete pokraj njih osjetiti neke neugodne mirise.

2. Jarac

Jarci rijetko zasmrde prostoriju jer se oni ipak na kraju brinu o svojem statusu i mjestu gdje se uklapaju u svijet. Što znači da se ne kreću u smrdljivoj gomili.

3. Rak

Rak može biti prilično izoliran i željan nadzora nad svojim domaćim okruženjem. Oni vole sebe kada su oprani, pa im i drugi ljudi koji su čisti odgovaraju.

Okreću se 'kako vjetar puše': Ovi znakovi su upitnog morala
Okreću se 'kako vjetar puše': Ovi znakovi su upitnog morala

4. Lav 

Bilo bi neuobičajeno da netko tko najviše voli biti u središtu pažnje, poput Lava, voli i smrdjeti, pa zato i kada se to dogodi, oni taj smrad prekriju s obiljem parfema.

5. Škorpion

Škorpion može postati opsesivan s bilo čim, pa tako i s osobnom higijenom. Čak i ako se nekad osjete, nemojte to isticati jer će poludjeti.

6. Blizanci

Blizanci često mijenjaju odjeću, tako da se obično neće puno osjetiti. 

7. Vodenjak

Komunikativni Vodenjaci obično ne mirišu loše. Ako to i bude slučaj, cijene ako im kažete da trebaju tuširanje. 

Fotolia

8. Vaga

Teoretski bi Vaga trebala biti na vrhu popisa. No u praksi, pojedine Vaga mogu biti doista lijene i tako provesti dane kupajući se u svojoj vlastitoj prljavštini.

9. Ovan

Nije da se Ovnovi ne vole i oprati, ali jednostavno vole miris vlastitih pazuha. 

10. Ribe

Prekrivanje smrada iz usta korištenjem samo vodice za usta i nije uvijek najučinkovitija strategija za potpuno uklanjanje smrada.

11. Bik

Nije da osobe u znaku Bika loše mirišu, već oni obično mirišu na hranu koja je bila duboko pržena ili na cigarete.

12. Strijelac

Idealistični Strijelci su najvjerojatnije pojedinci koji će iz principa prestati nositi dezodorans. Također imaju i gljivice na stopalima te majicu Che Guevare poput počasne značke, piše GregPolkosnik.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...