Lifestyle

Komentari 3

'Ovo je suludo': Djeverušama pokazala pravila za vjenčanje

'Ovo je suludo': Djeverušama pokazala pravila za vjenčanje

Iako se mnogim djevojkama ideja za ovu prezentaciju svidjela i potvrdile su da je genijalna, neke su rekle da je prezentacija ipak previše i da se više ne bi družile s mladenkom

Vrlo organizirana mladenka na TikToku pod imenom Mal pokazala je prezentaciju s pravilima koju je napravila svojim djeverušama. Prezentacija uključuje čak i to koje cipele i nakit treba izbjegavati.

POGLEDAJTE VIDEO: Lažirala vjenčanje

Korisnica pod imenom @malllorry na TikToku objavila je video u kojem je pokazuje što je sve poručila svojim najbližim prijateljicama 127 dana prije vjenčanja.

Na drugom slajdu je pisalo: 'Evo vodiča što, a što ne nositi od dodataka na vjenčanju! Ako postoji nešto u što niste sigurni, pošaljite mi sliku. Volim vas sve!'.

Prva je uputa bila da trebaju nositi nude štikle, a pokazala je i neke prihvatljive primjere. Otkrila je i one koje nisu prihvatljive, poput 'bijelih, crnih, sivih čizmama, zlatnih, srebrnih, šljokastih'.

Sljedeće su bile naušnice i one su mogle biti samo zlatne. Dodala je da njihov cjelokupan izgled mora biti 'jednostavan' i navela je neke trgovine u kojima djeveruše mogu kupiti odjeću. Mal je također rekla da su ogrlice i narukvice poželjne.

Mnogim djevojkama u komentarima se ova ideja svidjela. Ipak, neke su rekle da je ova prezentacija previše i da je 'suluda', dok su se druge složile da je 'genijalna'.

Jedna djevojka je u komentarima napisala: 'Ovo ću i ja definitivno napraviti', dok je druga dodala: 'Osobno bih radije željela znati što točno kupiti/odjenuti kako ne bih izgledala neobično'.

Treća je pak napisala: 'Mislim da ovo nije suludo. To je dobra ideja da sve imate na jednom mjestu i da djeveruše ne moraju stalno mladenki slati poruke i ispitivati je o svemu'.

Međutim, jedna žena je komentirala: 'Mi ne bismo bile prijateljice', piše The Sun.

Najčitaniji članci