Lifestyle

Komentari 7

Ovo su 2 najveća radoholičara Zodijaka: Uvijek spremni i orni

Ovo su 2 najveća radoholičara Zodijaka: Uvijek spremni i orni

Imate velik poslovni projekt? Razmislite da u svoj tim stavite Jarca i Djevicu. A ako vam je cilj uspostaviti balans između poslovnog i privatnog života - trebate se ugledati u Strijelca

Postoje oni koji su opsjednuti svojim poslom - uvijek dostupni, stalno pregledavaju elektroničku poštu i neprestano razmišljaju o sljedećem velikom projektu. To su ljudi koji su uglavnom zalijepljeni za svoje planere poput bijele boje na riži. 

POGLEDAJTE VIDEO: Možete li zamisliti 4 radna dana u tjednu?

Na drugu stranu, postoje i oni koji smatraju da samo posao bez zabave nema smisla. Sljedeća dva horoskopska znaka su neumoljivi radoholičari, a treći dobro balansira poslovni i privatni život. 

Dva nemilosrdna radoholičara:

1. Djevica (23. kolovoza - 23. rujna)

SUPER BOWL XLVII - By Lionel Hahn

Ako ste ikad gledali bilo koji dokumentarac o Beyoncé, dobili ste jasnu sliku o tome koliko Djevice mogu biti neumoljive kad je riječ o njihovom poslu. One su pedantni, uporni i neumoljivi strojevi.

Kod njih nema odmora dok se posao ne završi i to kako treba. Ako u svom timu imate Djevicu za grupni projekt, očekujte česte sastanke, brojne prepravke materijala i ponešto mikro-upravljanja, jer potiho, ovi perfekcionisti ne vjeruju da itko može biti tako temeljit kao što su oni.

Bit će u potpunosti posvećeni projektu - trudeći se sve odraditi prije krajnjih rokova kako bi imali vremena sve još jednom proći i 'uglancati'. 

2. Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

FILE PHOTO: Founder, Chairman, CEO and President of Amazon Jeff Bezos speaks during an event about Blue Origin

Nitko ne voli ostvarivati ciljeve poput ovog zemljanog znaka, a nakon što to ostvare, idu dalje, testirajući granice svojih mogućnosti. Jako su ambiciozni i samomotivirani. 

Jarci će smisliti plan, postaviti rokove, stvoriti opsežne popise za provjeru i raditi, raditi, raditi, sve dok zadatak ne bude gotov. Očekujte da će ujutro biti prvi u uredu i otići dugo nakon propisanog radnog vremena. 

Tamo gdje svi ostali vide priliku da predahnu i pregrupiraju se, Jarci će vjerojatno iskoristiti dodatno vrijeme kako bi izvršili još nekoliko zadataka prije kraja dana.

Jedini znak koji stvarno postiže ravnotežu između poslovnog i privatnog života:

Strijelac (22. studenoga - 21. prosinca)

Njihov je simbol kentaur - napola konj, napola čovjek - što ne znači da se Strijelci ne trude, ali ovi avanturisti slobodno vrijeme cijene jednako kao i radno vrijeme.

Tamo gdje Djevice i Jarci pokazuju usmjerenost na ostvarivanja poslovnih ciljeva i zatrpavaju se popisima obveza kako bi se stvari pravilno i na vrijeme odradile, Strijelci ne mogu ne pomiješati malo zadovoljstva s poslom. 

Oni su tip radnika koji će napraviti 'happy hour brainstorming' ili uzeti slobodan dan samo kako bi se odmorili i vratili s novootkrivenim entuzijazmom za posao, piše Yahoo Life.

A što se tiče godišnjeg odmora, ne očekujte od njih da će provjeravati elektroničku poštu ili se javljati na poslovni mobitel, oni kad su na odmoru - se odmaraju i ne rade. 

Najčitaniji članci