Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Ovo su 2 najveća radoholičara Zodijaka: Uvijek spremni i orni

Ovo su 2 najveća radoholičara Zodijaka: Uvijek spremni i orni

Imate velik poslovni projekt? Razmislite da u svoj tim stavite Jarca i Djevicu. A ako vam je cilj uspostaviti balans između poslovnog i privatnog života - trebate se ugledati u Strijelca

VIDEO

Postoje oni koji su opsjednuti svojim poslom - uvijek dostupni, stalno pregledavaju elektroničku poštu i neprestano razmišljaju o sljedećem velikom projektu. To su ljudi koji su uglavnom zalijepljeni za svoje planere poput bijele boje na riži. 

POGLEDAJTE VIDEO: Možete li zamisliti 4 radna dana u tjednu?

Pokretanje videa...

01:05

Na drugu stranu, postoje i oni koji smatraju da samo posao bez zabave nema smisla. Sljedeća dva horoskopska znaka su neumoljivi radoholičari, a treći dobro balansira poslovni i privatni život. 

Dva nemilosrdna radoholičara:

1. Djevica (23. kolovoza - 23. rujna)

SUPER BOWL XLVII - By Lionel Hahn

Ako ste ikad gledali bilo koji dokumentarac o Beyoncé, dobili ste jasnu sliku o tome koliko Djevice mogu biti neumoljive kad je riječ o njihovom poslu. One su pedantni, uporni i neumoljivi strojevi.

Kod njih nema odmora dok se posao ne završi i to kako treba. Ako u svom timu imate Djevicu za grupni projekt, očekujte česte sastanke, brojne prepravke materijala i ponešto mikro-upravljanja, jer potiho, ovi perfekcionisti ne vjeruju da itko može biti tako temeljit kao što su oni.

Bit će u potpunosti posvećeni projektu - trudeći se sve odraditi prije krajnjih rokova kako bi imali vremena sve još jednom proći i 'uglancati'. 

2. Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

FILE PHOTO: Founder, Chairman, CEO and President of Amazon Jeff Bezos speaks during an event about Blue Origin

Nitko ne voli ostvarivati ciljeve poput ovog zemljanog znaka, a nakon što to ostvare, idu dalje, testirajući granice svojih mogućnosti. Jako su ambiciozni i samomotivirani. 

Jarci će smisliti plan, postaviti rokove, stvoriti opsežne popise za provjeru i raditi, raditi, raditi, sve dok zadatak ne bude gotov. Očekujte da će ujutro biti prvi u uredu i otići dugo nakon propisanog radnog vremena. 

Četiri najveće mimoze Zodijaka: Sve shvaćaju previše osobno...
Četiri najveće mimoze Zodijaka: Sve shvaćaju previše osobno...

Tamo gdje svi ostali vide priliku da predahnu i pregrupiraju se, Jarci će vjerojatno iskoristiti dodatno vrijeme kako bi izvršili još nekoliko zadataka prije kraja dana.

Jedini znak koji stvarno postiže ravnotežu između poslovnog i privatnog života:

Strijelac (22. studenoga - 21. prosinca)

Njihov je simbol kentaur - napola konj, napola čovjek - što ne znači da se Strijelci ne trude, ali ovi avanturisti slobodno vrijeme cijene jednako kao i radno vrijeme.

Tamo gdje Djevice i Jarci pokazuju usmjerenost na ostvarivanja poslovnih ciljeva i zatrpavaju se popisima obveza kako bi se stvari pravilno i na vrijeme odradile, Strijelci ne mogu ne pomiješati malo zadovoljstva s poslom. 

Samo jedan horoskopski znak se može slagati baš sa svima
Samo jedan horoskopski znak se može slagati baš sa svima

Oni su tip radnika koji će napraviti 'happy hour brainstorming' ili uzeti slobodan dan samo kako bi se odmorili i vratili s novootkrivenim entuzijazmom za posao, piše Yahoo Life.

A što se tiče godišnjeg odmora, ne očekujte od njih da će provjeravati elektroničku poštu ili se javljati na poslovni mobitel, oni kad su na odmoru - se odmaraju i ne rade. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...
ŠTO VAS ČEKA DANAS?

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...

Pročitajte dnevni horoskop za petak 10. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima
'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom