Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Pašticada kako je pripremaju domaćice iz Zadra i okolice od davnina - prepuna je arome

Pašticada kako je pripremaju domaćice iz Zadra i okolice od davnina - prepuna je arome

Goveđi but se napuni slaninom i klinčićima pa ostavi u vinskom octu preko noći tako da je meso nakon nekoliko sati kuhanja mekano, sočno i prepuno finih okusa. Pašticada se jede uz njoke

Pašticada je staro zasitno jelo koje se tradicionalno priprema u Dalmaciji i oko nje. Svaki kraj i svaka domaćica ima neku svoju malu tajnu, poneki dodatak koji jelu daje poseban okus, no osnova je svugdje ista - goveđe ili juneće meso polako pripremljeno u povrću i crnom vinu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
Dnevni horoskop za petak 13. prosinca: Rak će shvatiti da se zaljubio, Lav je pod pritiskom
ZVIJEZDE DONOSE...

Dnevni horoskop za petak 13. prosinca: Rak će shvatiti da se zaljubio, Lav je pod pritiskom

Pročitajte dnevni horoskop za petak 13. prosinca i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje