Lifestyle

Komentari 143

Podrigivanje i 'puštanje vjetra' pred partnerom za žene je tabu

Podrigivanje i 'puštanje vjetra' pred partnerom za žene je tabu

Muškarci se u vezi osjećaju potpuno opušteno pred partnerom već nakon tri tjedna, dok je ženama za to potrebno sedam mjeseci, najviše jer žele da ih se doživi seksi

Ženama je potrebno oko sedam i pol mjeseci u vezi da bi se osjećale 100 posto opušteno pred svojim partnerom, pokazala je studija britanske internet stranice mycelebrityfashion na više od 1200 žena. Većina njih smatra kako na početku veze trebaju ostaviti što bolji i ženstveniji dojam, a on ne uključuje podrigivanje, puštanje vjetrova i obavljanje drugih fizioloških potreba, piše Daily Mail.

Zbog toga će paziti da za sobom zatvore vrata WC-a, ali i izbjegavati da ih dečko vidi bez imalo šminke ili u starom i neprivlačnom donjem rublju. S druge strane, muškarci su znatno ležerniji spol i na svoje će "pristojno ponašanje" u vezi paziti tek prva tri tjedna.

- Ženama je potrebno dulje da se opuste, prvenstveno jer su opterećene dojmom seksepila i ženstvenosti koji trebaju ostaviti, a nameću ga mediji i samo društvo - rekao je voditelj studije, Bobbie Malpass.

Što ženama nije ugodno činiti pred partnerom na početku veze

Najčitaniji članci