Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

'Pokazao mi je ožiljak od vazektomije, ali ostala sam trudna. I to nije bila jedina laž'

'Pokazao mi je ožiljak od vazektomije, ali ostala sam trudna. I to nije bila jedina laž'

Sve je bila laž... Ali to nije najgore. Kad su razmjeri prijevare izašli na vidjelo, Coleen je shvatila da je također bila prevarena da rodi njegovo dijete. Na dan vjenčanja otkrila je da 'James Scott' ne postoji...

VIDEO

Bivši partner Britanke Coleen Greenwood (50) lažirao je vazektomiju i ona je zatrudnjela, dok ju je dvije godine izigravao. Otkrila je da je bila zabrinuta kako će on pomisliti da ga je prevarila nakon što je zatrudnjela s njegovim djetetom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:55

Coleen je ispričala kako ju je više od dvije godine varao muškarac kojeg je voljela, koji ju je naveo da povjeruje da je on razvedeni vatrogasac po imenu James Scott. No nakon što se zaručila i rodila mu dijete, otkrila je da je sve o njemu zapravo laž, uključujući njegovu dijagnozu raka, vazektomiju, pa čak i njegov posao...

Ispostavilo se da je njezin partner zapravo oženjeni otac troje djece, imena Greg Wilson, čija je druga obitelj živjela malo dalje.

Coleen je objasnila da je nakon šest mjeseci veze zatrudnjela. No djecu više nije željela jer je prije 'imala komplikacija' pa je odlučila prekinuti trudnoću.

- Zato što je on navodno imao dvije djevojčice, a ja sam imala isto dvije i nisam željela imati više djece jer sam imala komplikacija. Pa smo došli do teške odluke da je vjerojatno najbolje da prekinem trudnoću - priča Coleen.

'Zahvaljujući tetovaži otkrila sam da me suprug s kojim sam 19 godina vara, ali to nije sve'
'Zahvaljujući tetovaži otkrila sam da me suprug s kojim sam 19 godina vara, ali to nije sve'

James joj je tada rekao da je otišao na vazektomiju i pokazao joj je ožiljak.

- Kretao se uokolo i govorio da je jako bolno. Vidjela sam nešto što je izgledalo kao modrica, nisam prišla izbliza i pogledala, ali imao je zavoj, osjećao je nelagodu - dodaje.

Prema britanskoj Nacionalnoj zdravstvenoj službi, jedan od 2000 muškaraca može postati plodan nakon vazektomije, no James je, kaže, imao 'nula spermija'.

- Pokazao mi je liječnički nalaz koji pokazuje da ima nizak broj spermija, jer prije toga sam bila toliko uplašena, mislim, bili smo oprezni, ali zatrudnjela sam i moglo bi se ponovit - objašnjava.

Mislila je da je to tako nesebično što je učinio, imao je 44 godine, pokazao joj je nalaze..., no dva mjeseca kasnije ponovno je ostala trudna.

storyeditor/2022-09-19/dreamstime_l_95425115.jpg

- Bila sam užasnuta, bojala sam se da će sva njegova obitelj i prijatelji misliti da sam ga prevarila, jer biste, zar ne, svi imali slična pitanja. Govorio je da je to čudo, rekao je mojoj mami da je to 'originalna beba', da smo pogriješili i da se beba vratila - priča žena.

Na Božić ju je James zaprosio, poklonivši joj u visokoj trudnoći njihov 'dnevnik vjenčanja'. Plan je bio da se vjenčaju u prosincu 2016. u Wynyard Hallu, hotelu i mjestu za vjenčanja u okrugu Durham.

- Isplanirao je cijelo vjenčanje, kušanje torti, dotjerivanje vjenčanice, mjesto održavanja, medeni mjesec - kaže Coleen. Međutim, vjenčanje se nije moglo održati jer je on tvrdio da mu nije dobro kad je 'otkrio kvržicu na testisima', a planirano je ići i na još jedno vjenčanje od kojeg je također odustao.

U jutarnjoj emisiji ITV-a otkrila je da sada ima knjigu o svom iskustvu pod nazivom 'Igranje s vatrom: Istinita priča o prijevari vatrogasca'. Između svega ostalog, kao vatrogasac ispričao joj je i kako je jednom skočio s prozora zapaljene kuće, spašavajući dijete. A glumio je i bogataša.

'Zaljubila sam se u muškarca od žene s kojom me muž prevario'
'Zaljubila sam se u muškarca od žene s kojom me muž prevario'

Pregovarao je o kupnji kuće vrijedne oko 1,5 milijuna eura za svoju buduću suprugu i njihovog malog sina, te je planirao pokrenuti luksuzni posao s nekretninama. Ostali planovi uključivali su otvaranje butik restorana i hotela uz sudjelovanje slavnog kuhara Gordona Ramsaya...

- Vjerovala sam da dijelim svoj život s prekrasnim, brižnim čovjekom, pravim herojem koji je riskirao život kao vatrogasac - prisjetila se Coleen.

Vjenčanje se nikada nije dogodilo. Na sam dan Coleen je otkrila da je sve o muškarcu s kojim je planirala provesti ostatak života laž. 'James Scott' nije postojao.

Njezin je dečko zapravo bio Greg Wilson, 39-godišnjak koji nije bio vatrogasac, već nezaposleni vojnik. Četiri dana u tjednu Wilson bi ostavljao Coleen tvrdeći da njegov rad u vatrogasnoj službi znači da se mora držati podalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju