Lifestyle

Komentari 1

Povratak crvenog ruža: Nakon odmora vrijeme je za divne boje

Povratak crvenog ruža: Nakon odmora vrijeme je za divne boje

Licu daje dojam glamura i živosti te privlači pažnju. Plavušama super pristaju oni hladnog pod-tona, a brinetama više koraljni, topliji pigmenti, dok one srednje nijanse odgovaraju svima

Svijet ruževa donosi nam dvije varijante, jedna je više matirana, druga sjajna. Iako se, kako se približava jesen, sve više priklanjamo mat i tamnim tonovima, i blistave formule imaju svoje mjesto na beauty sceni.

Ruž je lakše aplicirati i zadržati ga na mjestu satima, uz pomoć olovke. Mnogi brendovi nude olovke i ruževe istog tona, što je praktično, kako bismo lakše definirali ton. Prvo iscrtajte usne olovkom, a onda ispunite ružem, na taj način sve skupa će biti postojano, bez obzira na jelo i piće.

POGLEDAJTE VIDEO: Optičke varke

Višak ruža na usnama odstranite papirnatom maramicom, tako da je lagano pritisnete, odnosno poljubite. Naime, mnogi ruževi imaju gustu teksturu, kako bi bili njegujući i visoko koncentriranog pigmenta, stoga ih zna ostati previše na usnama.

Bitno je i kakva je sama koža usana. Ako je isušena i raspucana, ruž se neće dobro zadržati. Bitno je njegovati usne balzamima, a za bolju hidrataciju, prije nanošenja ruža namažite ih vazelinom i pričekajte da se sasvim upije. To bi trebalo omekšati usne, kako se one ne bi isušile tijekom dana, ispod sloja šminke.

Od druge šminke, crvenim ruževima pašu sjenila poput bež, zlatnih i brončanih.

Njima je lako kreirati dnevni, ali i večernji stil, a za pojačanje tu je crni tuš, uvijek spreman za neki dobar party.