Lifestyle

Komentari 19

Požalila se na muža: 'Rade li i vaši u kupaonici ovu glupost?'

Požalila se na muža: 'Rade li i vaši u kupaonici ovu glupost?'

Je li vam ovo poznato?, pitala je isfrustrirana žena koja je fotografijom načina na koji njen muž vješa mokre ručnika nakon korištenja izazvala puno sućuti

Frustrirana supruga koja je podijelila sliku kako njezin suprug ostavlja mokri ručnik nakon tuširanja utješena je nakon što se dosta žena javilo da njihov partner koristi istu 'tehniku', prenosi Mirror.

Žena iz Australije objavila je na Facebooku fotografiju na kojoj se vidi stalak za ručnike u kupaonici, a njezin ručnik uredno je prebačen preko jednog kraja, dok je suprugov samo nabačen na drugu stranu.

POGLEDAJTE VIDEO: Najbolji trikovi za čisti dom

U opisu slike je napisala: 'Muževa tehnika vješanja mokrog ručnika', a ona je brzo postala hit te su je neki označili kao 'najprikladniju objavu na društvenim mrežama 2020. godine'.

Navike vješanja ručnika

Drugi su podijelili vlastitu iritaciju zbog iritantne navike partnera u kupaonici, rekavši da njihovi muževi, dečki, pa čak i njihovi sinovi koriste istu metodu kada je vješanje u pitanju.

Jedna osoba komentirala je i rekla: 'Moj mužić to radi sa svakim ručnikom u kući. Ručnici, krpe za sušenje posuđa ... To me izluđuje'.

Neki nisu savladali ni to

Druga je napisala: 'Moj suprug ovako vješa', dok je druga pitala: 'Zar su zbilja svi takvi?'.

No, mnogo je ljudi reklo da bi se žena trebala smatrati sretnom što je ručnik uopće stigao do police za sušenje, tvrdeći da njihovi partneri još nisu svladali tu vještinu.

Jedna je rekla: 'Moj misli da ga polaganje na krevet računa kao vješanje ili sušenje ... Nema veze što moči pokrivač i krevet, a ja vječno vješam iza njega'.

Navike vješanja ručnika

Druga je dodala: 'Barem ga je objesio ... Čim je gotovo s ručnikom, moj muž ga baca na pod gdje po njemu stoji'.

No, jedna je žena imala ideju kako muževe naučiti i to tako da se ne dira ručnik nakon što ga oni odlože, pa kad sljedeći put pitaju zašto je još vlažan ili smrdi, otkriti im surovu životnu stvarnost potrebe vješanja.

Jedna je poručila majkama sa sinovima 'U ime svih žena svijeta, molim vas naučite ih da sami vješaju ručnike kako treba. Na nama je da zaustavimo ovo ludilo prije nego zahvati buduće generacije'.

Najčitaniji članci