Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Pravila trajne vitkosti u 2011. - pazim na zamke i mršavim

Pravila trajne vitkosti u 2011. - pazim na zamke i mršavim
1

Čitanje deklaracija namirnica, češća stanka tijekom vježbanja i odabir zdravih proteina mudri su trikovi uz pomoć kojih do ljeta možete pripremiti tijelo za plažu

VIDEO

Moderna tehnologija dodaje 100 kalorija

Daljinski upravljači, dizala i perilice posuđa su nešto na što smo navikli u kućanstvu. Zbog moderne tehnologije na dan izgubimo 100 kalorija manje. Rješenje - hodajte što više i s vremena na vrijeme nemojte ići dizalom.

Dobre masnoće su saveznici mršavljenja

Pokušajte se preorijentirati na proteine iz izvora koji ne donose nepotrebne masnoće. Neka u vašem jelovniku prevladavaju riba i plodovi mora, bijelo pileće meso, grahorice te svi niskokalorični mliječni proizvodi.

"Pametni" telefoni u službi osobnog trenera

Za razliku od pedometara koji bilježe koliko ste propješačili, aplikacije na iPhoneu prate ukupnu količinu potrošenih kalorija. Na taj način imate potpunu kontrolu nad vašom tjelesnom kondicijom i možete brže napredovati u gubljenju kilograma.

Za učinkovitiju dijetu pratite dnevni unos namirnica kroz DNEVNIK MRŠAVLJENJA

Broj kalorija koje nosi određena namirnica pronađite na portalu zdravakrava.hr OVDJE

Na deklaraciji se vidi istina o namirnicama

Nazivi istaknuti na hrani mogu dati krive informacije. Tako, primjerice, u integralnom kruhu može biti i mnogo bijelog brašna. Izmjereno je da neki “light” muffini sadrže i do 600 kalorija - stoga pomno pročitajte sastav hrane na deklaracijama.

Više odmora tijekom vježbanja za rezultat

Za fizičku kondiciju puno veći učinak ima često izmjenjivanje kraćih perioda vježbanja s periodima odmora, pokazala su istraživanja. Zaboravite na dugotrajno rasipanje energije i primijenite novi režim. Kilogrami će se brže topiti.

Više vode, a manje soka za šest kg manje

Većina gaziranih pića ima goleme količine šećera. Preporučljivo je prestati piti ili smanjiti njihovu dnevnu količinu. Izbacivanjem pola litre takvog pića donosi šest kilograma manje na godinu.

Mišići su teži, ali brže sagorijevaju kalorije

S pola kilograma dodane mišićne mase na dan ćete sagorjeti od pet do deset kalorija više. Kako biste izbjegli krivi program vježbanja i ozljeđivanje, obratite se stručnjaku za individualni program.

Vegani su lakši od vegetarijanaca

Zabilježeno je da vegani, ljudi koji su iz prehrane izbacili sve životinjske sastojke, imaju manju prosječnu težinu od vegetarijanaca.

Preskakanje obroka vodi višku kilograma

Preskakanje obroka uzrokuje smanjivanje mišićne mase i nepotrebno debljanje. Najbolji dnevni režim je jesti unutar jednog sata nakon buđenja i onda svakih od tri do pet sati tijekom dana.

Pola sata vježbanja ulog je u savršenu liniju

Žene koje kombiniraju dijetu s redovitim vježbanjem gube više kilograma od onih koje samo prakticiraju dijetu. Želite li postići idealnu težinu, barem pola sata na dan vježbajte umjereno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju