Lifestyle

Komentari 19

Pripazite koga ljubite u ponoć

Pripazite koga ljubite u ponoć

Priroda susreta s osobom u prvim sekundama nakon ponoći otkriva kojim smjerom će taj odnos ići u ostatku godine. Poljubac govori o jačanju povezanosti s osobom koju ste prvu poljubili

Škoti imaju zanimljivu i zabavnu tradiciju koju nazivaju Hogmanay, to je zapravo njihova tradicionalna riječ za zadnji dan u godini. Tijekom Hogmanay zabave običaj je pokušati poljubiti sve ljude u prostoriji prije nego otkuca ponoć i dođe Nova godina.

Također, prva osoba koju sretnete i poljubite u novoj godini može vam odrediti život - to vjerovanje je krenulo iz Velike Britanije i Njemačke te se vremenom proširilo cijelim svijetom. Iako, mnogi ljudi ne znaju značenje i važnost tog prvog poljupca, postoje neka nagađanja.

Priroda susreta s osobom u prvim sekundama nakon ponoći otkriva kojim smjerom će taj odnos ići u ostatku godine. Poljubac govori o jačanju povezanosti s osobom koju ste prvu poljubili. 

Također, ako ljubavni par dolazak Nove godine ne obilježi poljupcem, to nije dobro za njihov odnos i moglo bi nagovještavati probleme u vezi. 

I samci bi svakako trebali poljubiti nekoga s prvim minutama Nove godine jer bi inače cijelu narednu godinu mogli biti jako usamljeni, prenosi Your Tango.

Najčitaniji članci