Obavijesti

Lifestyle

Komentari 28

Pripremite se za 'vruću' 2024.: Evo koji nas trendovi očekuju u spavaćoj sobi sljedeće godine

Pripremite se za 'vruću' 2024.: Evo koji nas trendovi očekuju u spavaćoj sobi sljedeće godine
6

Podaci pokazuju promjenu seks trendova. Mijenjaju se seksualne preferencije i ponašanja, na što utječu društvene mreže te promjena generacijskih pogleda. Seksualni ukusi evoluiraju, a evo što vas čeka

VIDEO

Otkrivamo seks trendove za 2024. Google smatra da može predvidjeti kako će seks izgledati sljedeće godine. Analiza 160 milijuna pretraživanja otkrila je rast i pad više od 100 riječi vezanih uz seks u posljednjih pet godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Spavala je s tatinim prijateljem 00:59

Gooning, odnosno postizanje dugotrajnog uzbuđenja senzornim preopterećenjem i hipnozom je na vrhu popisa. Podaci pokazuju promjenu u seksualnim preferencijama i ponašanju, na što su uvelike utjecale društvene mreže te promjena generacijskih pogleda.

Ove stvari o seksualnom životu žene će uvijek radije ispričati prijateljicama nego partneru
Ove stvari o seksualnom životu žene će uvijek radije ispričati prijateljicama nego partneru

Seksualni ukusi evoluiraju, posebno kada je u pitanju etička nemonogamija. Trouples će tako biti veliki trend 2024. Podaci pokazuju da mlađe generacije koje odrastaju u digitalnom svijetu okreću leđa konvencionalnim romansama i traže nešto otvorenije i slobodnije.

Buduće seksualne granice - što će sljedeće godine biti aktualno u spavaćoj sobi, a što ne...

Trendovi u porastu

Gooning +778%: Ovo se općenito odnosi na stanje uzbuđenja ili pojačanog užitka uslijed senzornog preopterećenja. To može biti putem erotske hipnoze ili čak vezivanja očiju partneru. Isključivanjem jednog od osjetila, poput vida, pojačat će ostala osjetila, povećavajući zadovoljstvo i šanse za orgazam.

Femboy +504%: popularna žargonska riječ generacije Z za mladog muškarca koji pokazuje tradicionalno ženske karakteristike. Sve je to dio pomaka prema rodnoj fluidnosti, koji su prihvatili mlađi.

Thirst Trap +335%: Objavljivanje seksi sadržaja na društvenim mrežama kao što je fotografija u bikiniju ili selfie iz teretane za privlačenje pažnje ili potvrdu. Od Emily Ratajkowski do Amande Holden, slavni vole ovaj trend, a čini se da ga volimo i mi 'obični' pojedinci.

Throuple +230%: Etički ljubavni trokut u kojem su tri osobe u sporazumnom partnerstvu. Pričalo se da je boksač David Haye (43) u vezi s pjevačicom Unom Healy (42) i dugogodišnjom djevojkom Sian Osborne (31).

Fotolia

Edging +91%: Tehnika seksa koju koriste oni koji namjerno odgađaju orgazam kako bi produžili seksualni užitak ili spriječili preuranjenu ejakulaciju. Učinite li to kako treba, to može rezultirati najsnažnijim orgazmom ikada.

Findom +83%: Financijska dominacija je fetiš u kojem 'podložni' dobiva zadovoljstvo davanjem darova i novca 'dominantnom'. U ovom fetišu nema zahtjeva za intimnošću, a veza se može odvijati u potpunosti online.

Shibari +62%: Ovo je oblik japanskog vezivanja koji uključuje zamršene i lijepe uzorke stvorene užetima na tijelu osobe. Na to se gleda kao na oblik umjetnosti i izvođači ga često postavljaju na seks zabavama.

OWO +57%: Emotikon koji predstavlja iznenađen ili znatiželjan izraz lica - zamislite 'O' kao velike oči, a 'W' kao usta. Često se koristi tijekom sextinga za izražavanje želje.

Radite li to kao poznati? Slavni su otkrili svoje navike u krevetu
Radite li to kao poznati? Slavni su otkrili svoje navike u krevetu

Trendovi u padu

Cottaging -70%: Upuštanje u rizične veze u javnim zahodima ili osamljenim vanjskim područjima. Navala adrenalina tijekom seksa može pomoći u povećanju osjećaja uzbuđenja i zadovoljstva, čineći to iskustvo ugodnijim i zadovoljavajućim.

Sploshing -54%: Popularizirano na društvenim mrežama, ovaj fetiš s hranom proizlazi iz toga što ljudi uživaju u osjećaju da im se hrana nanosi na golu kožu. Samantha Jones iz Seksa i grada donijela je potpuno novo značenje objedovanju sa stilom, kada se prekrila sushijem da bi njezin dečko jeo s nje.

Zental -53%: Ovaj izraz se odnosi na one koji uživaju u nošenju pripijenog odijela od spandexa ili najlona koje pokriva cijelo tijelo.

Micro penis -47%: Suprotno uvriježenom mišljenju, ne vole sve žene obdarene muškarce. Neki imaju fetiš i na one čiji je penis manji od prosjeka. Postoje čak i specijalizirane aplikacije za spojeve koje služe onima koji misle da je manje više.

Cybersex -45%: Od razmjene poruka i videopoziva, internet je iznjedrio virtualne načine da se razigrate. Zorgies, Zoom sex partyji, bili su u modi u karanteni, ali virtualno veselje izašlo je iz mode nakon pandemije.

Bondage -36%: Oblik BDSM-a, koji je postao popularan zahvaljujući erotskim knjigama 50 nijansi sive, koji uključuje vezivanje ili sputavanje partnera radi seksualnog užitka. Otada je postao mainstream, možda toliko da ga jednostavno više ne traže.

Dogging -34%: Upuštanje ili uživanje u gledanju rizičnih seksualnih aktivnosti na javnim mjestima, često uključujući strance.

Spanking -33%: U sporazumnim erotskim udarcima podređenog se udara po stražnjici, rukama ili bičem. Ako to pokušavate, pobrinite se da imate sigurnu riječ u slučaju da želite da prestane.

Predigra -32%: Razočaravajuća vijest za 75% žena koje ne dožive orgazam isključivo od seksa. Općenito, dame se oslanjaju na pomoć kako bi postigle vrhunac. Odbacivanjem predigre, nekim damama će zadovoljstvo biti uskraćeno, donosi The Sun.

Kako kupiti seksi poklon bez da se nađete u neugodnoj situaciji?
Kako kupiti seksi poklon bez da se nađete u neugodnoj situaciji?
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah
JESTE LI ZNALI?

Evo zašto se danas slavi Praznik rada i zašto se jede baš grah

U spomen na krvoproliće u Chicagu, na 1. kongresu Druge internacionale 1889. godine odlučeno je da će se 1. svibnja svake godine održavati radničke prosvjede dok god radnici ne izbore pravo na dostojan život i rad
Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati
MNOGI IH ZANEMARE

Demenciju možete primijetiti 9 godina prije dijagnoze, ovo su znakovi koje nemojte ignorirati

Promjene u strukturi mozga mogu se otkriti čak 10 do 25 godina prije pojave simptoma pacijenata s genetskom predispozicijom za pojavu demencije