Obavijesti

Lifestyle

Komentari 25

Probudila se nakon 4 tjedna iz kome i saznala da ju je zaručnik ostavio i preselio se kod druge

Probudila se nakon 4 tjedna iz kome i saznala da ju je zaručnik ostavio i preselio se kod druge

Osim što ju je zaručnik napustio, Brie Duval (25) iz Kanade također nije mogla vidjeti svoje roditelje jer su bili u Australiji i nisu mogli putovati zbog ograničenja radi koronavirusa

VIDEO

Sa samo 25 godina Brie Duval vodila je apsolutno savršen život - preselila se iz Australije u Kanadu, imala je posao iz snova i bila je u sjajnoj vezi četiri godine. Ali jedne večeri u kolovozu prošle godine joj se cijeli svijet srušio.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Ostavljena 01:32

Naime, tijekom noćnog izlaska s prijateljima 29. kolovoza imala je grozan pad na parkiralištu. Odmah je bila prebačena u bolnicu na intenzivnu, a imala je traumatsku ozljedu mozga i puno slomljenih kosti.

Brie kaže da je četiri tjedna bila u komi, a liječnici su njezinoj mami rekli da postoji samo 10 posto šanse da preživi. Srećom, njezini roditelji nisu dopustili da se isključe aparati koji su je održavali na životu i u roku od tri tjedna počela se buditi iz kome.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'TKO MI BOLJE KUHA?': 

Kad se konačno probudila, imala je neku vrstu amnezije, ali ubrzo joj se počelo vraćati pamćenje i uspjela se prisjetiti bitnih stvari iz svog života, a vraćen joj je i mobitel. Ali ono što ju je dočekalo slomilo joj je srce.

Njezin četverogodišnji partner i zaručnik, s kojim je živjela prije nesreće ju je blokirao na svim društvenim mrežama i našao drugu.

- Konačno sam dobila telefon i prva mi je pomisao bila da ga nazovem i vidim zna li što se dogodilo jer me nije ni posjetio - rekla je Brie.

- Otvorila sam mobitel da mu pošaljem poruku kada mi je iskočila poruka od neke žene koja kaže da je ona sada s njime i da on živi s njom i njenim sinom. Rekla mi je i da ga ne pokušavam kontaktirati - ispričala je i dodala kako se nije čula s njim otkako je u bolnici i da nije imala pojma zašto se to dogodilo.

Žena priznala da je biseksualna, dovela curu doma, a muž se nije bunio: 'Ljubav je nepresušna'
Žena priznala da je biseksualna, dovela curu doma, a muž se nije bunio: 'Ljubav je nepresušna'

Osim što ju je zaručnik napustio, Brie također nije mogla vidjeti svoje roditelje jer su bili u Australiji i nisu mogli putovati zbog ograničenja radi koronavirusa.

- Liječnici su rekli mojoj mami da imam 10 posto šanse za život i da bi trebala doći u Kanadu što je prije jer stvari ne izgledaju dobro - prisjeća se.

Ova nesreća dogodila se na vrhuncu pandemije Covida, tako da u Australiji nitko nije smio napustiti ili ući u zemlju. Njeni mama i tata su otišli u Vladu i tražili posebno dopuštenje da se pozdrave s Brie jer su mislili da će umrijeti. No, oni su ih odbili i nisu im dali nikakav razlog ni objašnjenje.

- Tako je moja mama rekla liječnicima u Kanadi da me zadrže na aparatima koji su me održavali na životu i da ih ni pod kojim okolnostima ne isključuju - objasnila je.

Thank you to everyone for taking the time to wish me a happy birthday 🥳

Objavljuje Brie DuvalPonedjeljak, 23. svibnja 2022.

Incident je Brie natjerao da shvati da više nikada ne želi biti odvojena od svoje obitelji i od tada se vratila u Australiju kako bi bila blizu njih. Brie je bila u bolnici ukupno pet mjeseci dok se oporavljala od nesreće, a iako nije imala roditelje pored kreveta, njezina najbolja prijateljica Sam je često dolazila i pravila joj društvo.

Proces oporavka je i dalje u tijeku, a ona sada želi podići svijest o tome kako je to preživjeti traumatsku ozljedu mozga.

Nekad je možda i bolje za vezu spavati u odvojenim krevetima
Nekad je možda i bolje za vezu spavati u odvojenim krevetima

Kako bi to postigla, počela je snimati TikTok videe u kojima dijeli osobna iskustva pod korisničkim imenom @hotcomagirl1.

- Bila sam zbunjena, uplašena i doslovno sam svaki dan plakala. To je definitivno iskustvo koje više nikada ne želim proživjeti i više se ne želim odvajati od svoje obitelji - dodala je, piše The Mirror.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu
PRŠTI LUKSUZOM

Pogledajte kako izgleda novi stan Joška Gvardiola u Zagrebu

Joško je divna osoba, vrlo je jednostavan i ustvari nema velikih prohtjeva. Njegova jedina konkretna želja je bila da uključimo njegovu omiljenu tirkiznu boju, rekla je dizajnerica Ivona Kalapač
Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh
OSJEĆAJU SE UGROŽENO

Ljubomorni: 4 znaka Zodijaka koji ne podnose tuđi uspjeh

Neki od horoskopskih znakova imaju tendenciju osjećati se ugroženo tuđim uspjehom, što može utjecati na njihovu situaciju na poslu, ali i u privatnom okruženju