Lifestyle

Komentari 10

Nakon razvoda se potpuno transformirala: 'Sad mi govore da izgledam poput Megan Fox'

Nakon razvoda se potpuno transformirala: 'Sad mi govore da izgledam poput Megan Fox'

Marissa je bila uvjerena da mora izgledati na određeni način kako bi bila dobra supruga i majka, ali je bila očajna. Nakon razvoda se totalno promijenila i sad ima 11 tetovaži i sedam piercinga

Marissa Pool (29) često dobiva komplimente da nalikuje na poznatu glumicu Megan Fox, nakon svoje nedavne transformacije. Naime, Marissa je njegovala blagi izgled i kratku bob frizuru, iako je zbog toga bila jako nesretna i nije se osjećala dobro u svojoj koži.

- Izgubila sam sebe u potpunosti. Mislim da se mnogim ženama to dogodi u braku i kad postanu majke - rekla je za Daily Star.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pool je nosila svijetlu kratku kosu ošišanu na bob, popularno nazvanu 'Karen frizurom', a nakon sporazumnog razvoda od bivšeg supruga, vratila se stvarima koje ju zbilja usrećuju.

740201306

- Bivšeg muž upoznala sam kad sam imala samo 17 godina. Od kad više nismo zajedno, osjećam se ponovno kao ja. Sad imam duge tamne ekstenzije, pustila sam kosu i šminkam se na način kako sam uvijek htjela - rekla je, a svojim se novim izgledom hvali i na društvenim mrežama.

740201294

Marissa i njezin bivši suprug dijele dvoje djece, a uvjereni kako je njihova razdvojenost bolja i za djecu.

- Naša djeca jednostavno zaslužuju više.

Bivši supružnici bili su u braku gotovo šest godina, a Marissa kaže da se sad osjeća odlično iznutra, kao i izvana.

- Potičem sve majke da odvoje bar malo vremena u danu za sebe. To je jako važno i vlastito vrijeme treba se cijeniti. Ja se sad uređujem i po sat vremena i osjećam se kao prava ja - kaže Marissa, koja se danas odijeva alternativno, a ima i 11 tetovaži i sedam piercinga koji joj upotpunjuju odvažan stil.

740201297

Najčitaniji članci