Obavijesti

Lifestyle

Komentari 76

Progledala i vidjela svog dečka po prvi put: 'Još je zgodniji nego sam mogla zamisliti...'

Progledala i vidjela svog dečka po prvi put: 'Još je zgodniji nego sam mogla zamisliti...'

Tijekom procesa njezinog ozdravljenja bili su razdvojeni tri godine jer je ona svoj put oporavka morala započeti daleko od njega. Nijedno od njih nije znalo gaje li još uvijek osjećaje jedno prema drugom

VIDEO

Prešla je put od upravljanja bolešću koja ju je odjednom učinila slijepom do pobjede nad njom, s ljubavlju svog života uz sebe, dokazujući da pravi osjećaji mogu pomoći da pobijedite sve nedaće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Baka i dečko 01:20

- Bio je još ljepši nego što sam mogla zamisliti - rekla je slijepa žena nakon što je progledala i konačno vidjela svog muža. Ljubavna priča Amerikanke Sophije Corah, čini se kao da bi mogla biti radnja filma.

Ponekad je korak unatrag ono što trebate učiniti za spas veze
Ponekad je korak unatrag ono što trebate učiniti za spas veze

Sofijina priča podsjetnik je za sve da ne posustaju, a ni ne odustaju od onih koje vole unatoč bilo kakvim okolnostima.

Jednog dana se probudila i njen život nije bio više isti.

Bio je posljednji dan njezine prve godine studija, Sophia se probudila i osjetila da nešto nije u redu, ali nije mogla shvatiti što točno. Vozeći se na nastavu, shvatila je da joj sve postaje mutno. U razredu nije mogla pročitati ništa što je napisano na ploči ili čak na komadu papira ispred nje.

Iznenadna panika u kojoj se našla natjerala ju je da se zapita umire li. Ispostavilo se da je imala stanje zvano keratokonus - a koje je uzrokovalo drastičan gubitak vida. Kod onih koji boluju od ovog stanja progresivno dolazi do propadanja vida, povećanja dioptrije, pojave zamućenja vida, osjetljivosti na svjetlost.

- Bila sam histerična nekoliko tjedana i pala sam u depresiju dok mi se cijeli svijet okretao naglavačke - ispričala je Sophia.

Upoznala je svog budućeg supruga baš u trenutku kada joj je bio najpotrebniji.

Unatoč svom stanju, Sophia je odlučila ne napustiti koledž, ali se prebacila na drugi koji je bio bliže njenom rodnom gradu, jer više nije mogla voziti tako daleko. Kako je objasnila, najteži dio njezinog iskustva bio je 'biti daleko od svoje obitelji i podrške dok se suočavala sa svakodnevnim životom koji se mijenjao iz dana u dan'.

Međutim, Sophia je tada upoznala sadašnjeg supruga Christiana.

- On je stvarno postao moja obitelj i podrška - objasnila je Sophia.

Ovih 13 stvari bi svatko morao znati o seksu: Jamče vam užitak
Ovih 13 stvari bi svatko morao znati o seksu: Jamče vam užitak

Bila je jako dirnuta koliko je njemu, kojeg je tad upravo upoznala, stalo do nje.

Oboje su radili kao stalni asistenti na koledžu i započeli su vezu kao prijatelji, ali Christian je brinuo o njoj od trenutka kada su se upoznali.

- Prošetao bi sa mnom, pobrinuo se da dobijem ručak i pomagao mi u učenju - ispričala je Sophia. On je postao njezin bijeg od svih strašnih stvari kroz koje je prolazila. Kada su bili zajedno, na trenutak je mogla zaboraviti sve što joj se događalo i jednostavno uživati ​​u vremenu s njim.

Njezin proces ozdravljenja sastojao se od isprobavanja različitih setova kontaktnih leća i dvije operacije. Prve leće koje je koristila nisu dugotrajno djelovale, ali je jednog dana mogla vidjeti lica nekoliko sati.

Kad je prvi put ugledala Christianovo lice, bila je fascinirana, istražujući sve njegove detalje.

- Bio je uvjeren da sam ga smatrala ružnim zbog moje reakcije - šali se Sophia. Međutim, bio je još zgodniji nego što je mogla zamisliti.

Bili su tijekom procesa njezinog ozdravljenja razdvojeni tri godine jer je ona svoj put oporavka morala započeti daleko od njega i nisu se mogli vidjeti tih godina. Nijedno od njih nije znalo gaje li još uvijek osjećaje jedno prema drugom nakon toliko vremena.

Međutim, Sophia je u jednom trenutku odlučila voziti se sedam sati kako bi ga ponovno vidjela. Iako je dotada vidjela njegove slike, lice mu nije vidjela izbliza otkako je potpuno progledala.

- Ponovni susret s njim bio je tako neodoljiv i tako je lijepo vidjeti njegovo lice nakon toliko vremena. Mislila sam da je tako sladak i željela sam više od svega da budem s njim zauvijek - rekla je.

Priznala mu je ljubav, a on je otkrio da i on osjeća isto. Zaručili su se dva mjeseca kasnije, a vjenčali se šest mjeseci iza.

- Nismo željeli više biti udaljeni jedno od drugoga - rekla je Sophia. Sada oboje rade poslove u kojima uživaju. Planiraju kupiti kuću i skrasiti se te nastaviti uživati u životu koji će provesti zajedno, prenosi Bright Side.

Sophia nastavlja govoriti o svom stanju - keratokonusu, jer smatra važnim da bolest bude dijagnosticirana na vrijeme i pravilno liječena.

Stručnjakinja za seks savjetuje kako lako pronaći 'onog pravog'
Stručnjakinja za seks savjetuje kako lako pronaći 'onog pravog'
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje