Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Provjerite u điru - zašto svi obožavaju Špiru! Tako je lako...

Provjerite u điru - zašto svi obožavaju Špiru! Tako je lako...

U razgovoru sa supružnicima Špoljar, Tihomirom i Nikolinom, doznali smo što će nam sve finoga spremati ljudi iz restorana Špiro na Festivalu Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola!

VIDEO

Što ćete pripremiti posjetiteljima Chill&Grilla?

Prije svega drago mi je da ćemo se posjetiteljima moći predstaviti na Chill&Grillu! Predstavit ćemo se s nekoliko jela. U ponudi ćemo imati spomenute grill specijalitete od piletine od kojih bi izdvojili našu otkošteni grill batak 'odležan' u začinskoj marinadi.

Svakako smatramo da ovakav festival ne smije proći bez mirisa i okusa odličnih ćevapa koje ćemo također uvrstiti u našu ponudu. Posjetitelji će još moći uživati i u gurmanskim pljeskavicama, punjenim vješalicama i još nekim jelima. Predstavit ćemo i nekoliko salata od kojih bi izdvojili našu 'grill kebab salatu'.

Kako je krenula Vaša priča s kuhanjem?

Kada ste shvatili da je to ono čime se želite baviti u životu? Već sad davne 2003. godine sa svojom obitelji odlučio sam se na ovu gastronomsko-ugostiteljsku, s naglaskom na obiteljsku priču, koja traje i dan danas. Sa svojom dragom suprugom Nikolinom (tada djevojkom), uz veliku pomoć roditelja i brata Danijela krenuo sam s mnogo entuzijazma u ovu priču. Oduvijek smo voljeli spremati razna tradicionalna jela, a kako nas je život vodio, tako smo s vremenom i otvorili svoj restoran u Donjoj Bistri!

Navršavanjem punoljetnosti odvažili smo se kao poduzetnici zakoračiti u neki novi svijet. Naš restoran, nezaobilazno je mjesto mnogim Zagrepčanima na putu ili povratku iz Hrvatskog Zagorja. Kako sami za sebe volimo reći, kod nas je prva prava zagorska stanica. Kvalitetnim pristupom stvarao se brand za kojeg s ponosom možemo reći, po dobroj hrani, ugođaju i atmosferi pamti puno naših gostiju.

Jesu li Vam draža tradicionalna jela ili pak ona modernija?

Nama su svakako draža tradicionalna jela. Mi smo odrasli na selu i znamo cijeniti hranu nastalu u vlastitom dvorištu, odnosno u vlastitoj proizvodnji. Većinom ljudima nudimo provjerenu domaću hranu pripremanu na tradicionalan način. Naravno, u našoj ponudi ima i niz modernih jela iz raznih gastronomskih kultura.

Zahvaljujemo Anti kojeg kao i još pregršt sjajnih hrvatskih kuhara možete uživo vidjeti na cooking showu Chill&Grill!

Ulaz na festival bit će besplatan, a Zagreb Chill&Gril powered by Coca-Cola otvara se u petak, 28. travnja, u 17 sati, (od subote do ponedjeljka traje od 12 do 23 sata). 

Organizatori projekta su 24sata i Gastro.hr, a partneri PIK Vrbovec, Jack Daniel's, Dacia, Kotányi, Kisko, Permetal, President, TABASCO®, Konzum i mnogi drugi... 

Sve detalje potražite na službenoj stranici Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Colafacebooku i Gastro.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama
DREVNA ASTROLOGIJA

Egipatski horoskop: Otkrijte koji ste bog i što to govori o vama

Na osnovu datuma rođenja možete saznati koje je vaše egipatsko božanstvo te što drevni egipatski horoskop otkriva o vašim emocijama i karakteru

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...
KRAJ KORIZME

Običaji za Veliki četvrtak: Ne obavljaju se teški poslovi u polju, zvona prestaju zvoniti...

Veliki četvrtak, Veliki petak i Velika subota čine vazmeno trodnevlje koje započinje u četvrtak, na posljednji dan korizme. To je sjećanje na posljednju Isusovu večeru, na njegovu patnju...
Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite
PROGNOZA ZA DANAŠNJI DAN

Dnevni horoskop za četvrtak, 28. ožujka: Jarci će biti uspješni na poslu, a Ribe jako duhovite

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 28. 3. i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje