Lifestyle

Komentari 2

Razmišljate li kako razveseliti mamu za Majčin dan? Donosimo vam nekoliko fantastičnih ideja

Razmišljate li kako razveseliti mamu za Majčin dan? Donosimo vam nekoliko fantastičnih ideja

U današnje vrijeme ljudi su pretrpani stvarima pa se orijentirajte na darivanje doživljaja. Priuštite joj nešto u čemu bi posebno uživala, napišite joj pismo i zahvalite za svu ljubav koju vam je dala

Želite li da joj taj dan bude poseban, budite spremni već ujutro. Napravite majci fini doručak, ono što najviše voli jesti. Skuhajte joj kavu ili čaj pa sve to na tacni, posutoj laticama cvijeća i pokojim listićem, donesite u krevet. Poljubite je u obraz, recite joj koliko ju volite i zahvalite za sve što je napravila za vas u životu, za svu žrtvu i odricanja, za svaki trenutak sreće.

POGLEDAJTE VIDEO Male stvari život čine sretnim:

Dok ona uživa u doručku, prisjetite se zajedno simpatičnih trenutaka otkako ste bili dijete. Prelistajte zajedno obiteljski album.

Nakon doručka je pozovite u šetnju prirodom, a kasnije joj napravite fini ručak. Svakako ispecite i kolač dan ranije, naravno, njezin najdraži. Napravite sve kako bi se vaša majka taj dan osjećala posebno, to će joj puno više značiti od bilo kakvog poklona kupljenog u trgovini.

Možete taj dan organizirati i druženje na nekom posebnom mjestu, ovisno u čemu bi najviše uživala, a to je nešto što samo vi možete znati. Recimo, provozajte se čamcem po jezeru, posjetite neki dvorac, planinarite po Velebitu, napravite piknik u obližnjem parku ili na livadi, odvedite je možda čak i adrenalinski park, ako je to nešto što bi ju oduševilo. Sunčajte se zajedno na plaži, igrajte badminton, čitajte na dekici.

Napišite joj pismo pa u njemu emotivno zahvalite za svu ljubav koju vam je dala, napišite što najviše volite kod nje, što vas nasmijava... Napišite da ju volite najviše na svijetu.

Također, tijekom noći na nedjelju, dok ona spava, ukrasite kuću srcima izrezanima od papira i porukama VOLIM TE, HVALA MAMA... Napunite najveću vazu šarenim cvijećem i stavite je na stol u blagovaonici. Složite cvijeće i u nekoliko manjih vaza pa ih rasporedite po kući, a jednu svakako stavite i na noćni ormarić tako da to bude prvo što će ugledati kad se probudi. Jednu vazu možete staviti i pored ogledala u kupaonici.

Uključite i mališane u sve ove aktivnosti i provedite zajedno jedan divan dan kojeg ćete se dugo sjećati.

Top 10 ideja kako aranžirati cvijeće u vazama

Cvijeće ne mora nužno biti kupovno. Izađite na livadu i majci uberite poljskog cvijeća. Ukoliko vam je to nezgodno, svratite do cvjećarne i izaberite nekoliko cvjetova i ponešto zelenila pa kod kuće napravite aranžmane.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10. 

 

Najčitaniji članci