Lifestyle

Komentari 0

Saznajte koji parovi Zodijaka nikako nisu dobra kombinacija i kako da krumpir ne proklija

Saznajte koji parovi Zodijaka nikako nisu dobra kombinacija i kako da krumpir ne proklija

ČITAJ TOP SADRŽAJ Svakog dana biramo za vas tekstove iz našeg sadržaja. Ovo su najčitanije priče iz rubrike Life&Style

Svakoga dana na jednome mjestu donosimo vam najčitanije članke iz našeg digitalne free i PLUS+ ponude. Ovo su priče novinara 24sata iz Life&Style rubrike. Pretplati se na PLUS+ i čitaj sadržaj samo za tvoje oči.

Astrolozi su na temelju osobnosti uspjeli odrediti koji su horoskopski znakovi najgori partneri. Stoga je ovdje navedeno dvanaest horoskopskih parova koji nikako ne mogu zajedno.

PROČITAJ VIŠE:

Torba je kao element u kojemu netko nešto nosi prisutna oduvijek, no radi se o funkcionalnoj stvari. Naime, neke verzije ovog detalja možemo vidjeti na staroegipatskim papirusima, starinskim zidnim rezbarijama i freskama. Povezujemo je s putovanjima - čim je čovjek krenuo dalje od doma, morao je imati neko malo spremište za stvari.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

Jedna trula jabuka u košari s ostalima pokvarit će i ostale, zbog plina etilena koji ispušta, no ako trulu jabuku prebacite u kutiju s krumpirom, produljit će mu život, jer sprečava klijanje krumpira. To je tek jedan od trikova koje je dobro znati u kuhinji, da biste dulje sačuvali namirnice i održali njihovu kvalitetu.

PROČITAJ VIŠE:

Kopar je jednogodišnja biljka iz porodice štitarki. Potječe iz južne Europe i zapadne Azije, no uzgaja se i u Americi. Koristili su ga kao ljekovitu biljku egipatski liječnici još prije 5000 godina, dok su u staroj Grčkoj i Rimu kopar smatrali simbolom bogatstva i univerzalnim lijekom, a Hipokrat ga je spominjao i kao sredstvo za održavanje zdravlja usne šupljine.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

Komunikacija i uspostavljanje odnosa s ljudima ponekad svima može biti izazov. Bilo da se radi o radnom mjestu, u vašoj zajednici ili u obitelji, primjena ovih psiholoških trikova može pomoći u stvaranju glatkog odnosa s ljudima oko vas.

PROČITAJ VIŠE: