Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
4 komentara

Sjajno: Limun možete iscijediti a da ga uopće ne prerežete!

Da limun možete iscijediti, a da ga uopće ne prerežete u svom je videu pokazala australska nutricionistica Jacqui Baihn. Objavila ga je na TikToku, a video je pregledan više od 375 tisuća puta

Foto: Canva
4 komentara

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Piletina kakvu nikada u životu niste jeli: Top 4 odlična recepta

Većina ljudi limunadu priprema tako da prereže limun napola pa iscijedi sok rukama ili pomoću cjedila. 

No australska nutricionistica Jacqui Baihn ima sasvim novi pristup i kaže da vam ovako na radnu površinu, dasku ili izvan čaše neće iscuriti nijedna kap soka.

Foto: TikTok U videu koji je objavila na TikToku, a koji je pregledan više od 375 tisuća puta, pokazala je kako ona to radi - štapićem za ražnjiće od nehrđajućeg čelika probušila je rupicu na mjestu na kojem je bila peteljka.

Zatim je štapić provukla skroz na drugu stranu limuna. Izvukla ga je i jednostavno rukama iscijedila sok izravno u čašu, a da uopće nije zaprljala ruke i radnu površinu. 

Foto: TikTok Ovako, dodala je, možete iscijediti točno onoliko soka koliko vam treba, a da se plod bespotrebno ne isuši.

Pratitelji su oduševljeni njezinim trikom, a jedna joj je korisnica TikToka napisala: “Ovo mi nikad ne bi palo napamet!”

Nutricionistica joj je odgovorila: “I meni limunov sok nagriza kožu. Ovo je revolucionarno, zar ne?’

Pogledajte u videu kako to Jacqui radi:  

@jacquibaihn

Did you know this?! 🍋##boredathome ##lemonjuice ##lemonjuicechallenge ##healthyfood ##foodie ##healthy ##nutrition ##nutritionist

♬ BORED IN THE HOUSE - Curtis Roach

Video je potaknuo mnoge pratitelje koji su počeli dijeliti svoje trikove. Jedan je napisao da on prije svega limun nakratko uroni u toplu vodu pa ga istrlja rukama te tako iscijedi i zadnju kap soka. 

Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Naučite kako sigurno spremiti smrznutu piletinu, svinjetinu...

POGLEDAJTE VIDEO: Dean Kotiga radi čokoladne lizalice!

Tema: To mi treba

Možda vas zanima i ovo:
Message