Lifestyle

Komentari 15

Smršavila 30 kg: 'Rodila sam tri puta i dobila čak 45 kilograma, sad ih otapam jednu po jednu'

Smršavila 30 kg: 'Rodila sam tri puta i dobila čak 45 kilograma, sad ih otapam jednu po jednu'

'Dotaknula sam dno nakon što sam tri puta rodila i dobila 45 kilograma. I onda se sve promijenilo - trening, prehrana i fokusiranje na jedan po jedan kilogram manje približilo me mom cilju'

TikTok korisnica Natasha Pehrson je u kratkom videu pokazala svoj dramatičan gubitak težine, nakon što se zaklela da će izgubiti višak kilograma kilu po kilu.

Mama troje djece je uspjela u svojem naumu i sad ima 30 kila manje nego kad je počela s mršavljenjem i želi nadahnuti druge ljude da promijene svoj način života kako bi bili zdraviji.

Pogledajte je u videu:

- Kad ste dosegli dno i svjesni ste da trebate izgubiti puno kila to se čini nemogućim - rekla je u videu objavljenom na TikToku.

- Ali ako se usredotočite na jedan po jedan kilogram manje, dostići ćete svoju željenu težinu prije nego što mislite - objasnila je.

Ima pet savjeta za ljude koji žele smršaviti

Prvo, ona se kune da pije 3 i pol litre vode dnevno. Također odradi 45-minutni trening i napravi 10.000 koraka. To su prve tri stavke.

Mama također slijedi plan prehrane i kaže da je ključno pridržavati se toga što piše.

- Ne volim praćenje makronaredbi ili brojanje kalorija - kaže.

Umjesto toga, ona slijedi plan prehrane koji joj omogućuje da jede koliko želi sve dok slijedi njihovu metodu i veličine porcija hrane.

- I posljednje i najbitnije: Morate biti dosljedni! Gubitak težine se ne događa preko noći. Morate raditi dosadne stvari svaki dan mjesecima i onda ćete vidjeti rezultate - kaže. 

Najčitaniji članci