![Sočne štrukle od pirovog brašna](https://img.24sata.hr/5XbXUdnuCX2YBpK2bqRdwqEv6no=/414x267/smart/media/images/2021-12/20210317-122628.jpg)
Ovisno o korištenim sastojcima, mogu imati puno kalorija, a onima koji paze na prehranu poseban je problem i korištenje bijelog pšeničnog brašna, no postoji alternativa
Lifestyle
Komentari 5Ovisno o korištenim sastojcima, mogu imati puno kalorija, a onima koji paze na prehranu poseban je problem i korištenje bijelog pšeničnog brašna, no postoji alternativa
Integralno pirovo brašno je nutritivno gledano bolji izbor od pšeničnog bijelog brašna, a s njim se može pripremati hrana jednako kao i sa bijelim pšeničnim brašnom.
POGLEDAJTE VIDEO: Trikovi kako iskoristiti brašno, a da nije samo za kruh
Pokretanje videa...
Brašnu dodajte sol i vodu te umijesiti tijesto. Razvaljajte ga i punite sirom koji ste lagano posolili. Tijesto potom zarolajte i presijecite tanjurom tako da dobijete četiri štrukla. U posudu premazanu maslinovim uljem stavite štrukle i prelijte ih smjesom jaja, jogurta i soli. Stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 180 stupnjeva Celzijevih i pecite oko pola sata.