Lifestyle

Komentari 51

Stariji je 28 godina: Ona se žali da ga ne može pratiti u krevetu

Američka bivša dječja TV zvijezda i njegova mlada djevojka, između kojih je 28 godina razlike, kažu da imaju vrlo zdrav seksualni život - iako ne mogu biti intimni onoliko često koliko bi željeli zbog njenog posla modela za odrasle

- Volimo se i to nam nitko ne može uzeti. Samo zato jer sam ja prije bila sponzoruša ne znači da i u ovoj vezi želim samo novac. To ne znači da ne mogu biti sretna u dugogodišnjoj vezi - objasnila je.

- Nikad mi nije rekla da nema dovoljno novca za stanarinu ili da joj posudim novac da plati račune. Dam joj za kavu. Mislim da sam prilično dobar dečko - dodao je Mason. 

Par je pričao i o svojim planovima za budućnost. Mason je otkrio da su se dogovorili da će se vjenčati ako će biti zajedno dvije godine. Za prvu godišnjicu planiraju kupiti zaručničko prstenje, i to ne obično, već gledaju potkožno 'prstenje', gdje se dijamanti ugrađuju ispod kože prstenjaka.

Mason je ispričao i kako mu je novost da je u vezi s toliko mlađom ženom.

- Zadnji put kad sam bio u vezi s nekim tko ima 26 godina ja sam vjerojatno imao 28. Prije sam uvijek bio u vezama sa ženama svojih godina ili čak malo starijima. Tako da mi je ovo nešto novo - objasnio je.

Sarah je pak priznala da Mason nije najstariji muškarac s kojim je bila te da nije imala puno veza s muškarcima svojih godina. 

- Volim starije muškarce jer su zreliji i stvarno mi se sviđa to što su ćelavi ili kad imaju sijedu kosu. Ne znam zašto, ali to me privlači - objasnila je.

Par koji je u vezi sedam mjeseci se prvo povezao preko Facebooka, na kojem je Sarah Masonu poslala zahtjev za prijateljstvom nakon što su joj neki zajednički prijatelji pričali o njemu i njegovoj prošlosti kada je bio jako popularan jer je kao dijete bio u raznim reklamama.

Nakon što je prihvatio njezin zahtjev, neko vrijeme su se dopisivali te su dogovorili prvi spoj na sajmu horora. Ona je radila na sajmu potpisujući postere i slikajući se s obožavateljima.

- Čekao me kod mojeg stola na sajmu, dok sam ja radila. Kad sam ga vidjela sišla sam i odmah smo se zagrlili i počeli pričati. Iduća tri sata smo proveli pričajući o svemu i svačemu - ispričala je i dodala kako je jedna od tema bila i to što je Mason u prošlosti imao svoj restoran te kako je ona neko vrijeme radila kao konobarica. Poslije toga su otišli na piće, a večer je završila dugotrajnim ljubljenjem - prepričala je svoj prvi susret s Masonom.

Mjesec dana je prošlo prije nego što su otišli na pravi spoj. Ali, nakon toga, stvari su se jako ubrzale, a Sarah smatra da je to bilo zato što su odmah 'kliknuli'.

- Jako rijetko upoznaš nekoga s kim odmah nađeš zajednički jezik i imate toliko zajedničkih tema da prođe tri sata bez stanke ili neugodnih tišina - rekao je Mason. 

Samo par tjedana kasnije, Mason je Božić slavio s njom i njezinim roditeljima. Iako Sarah i dalje ima svoj stan u Pittsburghu, većinu vremena provodi s Masonom u New Yorku.

- Očito je da smo ljubavnici, ali mi smo i kao stari prijatelji. Stvarno uživamo ua zajedničkom vremenu. Nasmijavamo se i bavimo zajedničkim interesima - rekao je Mason.

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi nikako ne idu skupa

Najčitaniji članci