Lifestyle

Komentari 14

Veliki tjedni horoskop: Vagama je ovo loš poslovni tjedan, ali Jarci će biti originalni i kreativni

Veliki tjedni horoskop: Vagama je ovo loš poslovni tjedan, ali Jarci će biti originalni i kreativni

Ovnovima je pogodan tjedan za obnavljanje starih veza, ali kod Blizanaca će očekivanja biti veća od ostvarenog ili dobivenog. Rakovi će morati poraditi na vještini postizanja kompromisa

Ovan 21.3. - 20.4.

Posao – Osjećat ćete se umorno pa poslovne obaveze nećete obavljati s previše entuzijazma. Izbjegavajte svađe s kolegama i pripazite kakav dojam ostavljate na ljude.

POGLEDAJTE VIDEO: Karakteristike znakova

Ljubav – Tjedan je pogodan za obnavljanje starih veza, pomirenja ili sklapanje novih. Samci bi se mogli naći u blizini osobe s kojom dijele slične životne poglede ili interese.

Zdravlje – Bit ćete nervozni, možda i izloženi većim zdravstvenim tegobama, no svejedno ste vrlo izdržljivi i jaki. Dobro se nosite s naraslim stresom. 

Najbolji dan: 20. prosinca

Najlošiji dan: 22. prosinca

Bik 21.4.  - 21.5.

Posao – Zasjat ćete učinkovitošću i briljantnim idejama, a mogli biste i šefa zamjenjivati kada je odsutan. No ne zaboravite na zabavu i opuštanje koji su vam itekako potrebni.

Ljubav – Razmislite što vas je udaljilo od partnera i s više optimizma gledajte na naizgled nerješive probleme. Na božićnim domjencima mogli biste upoznati novu simpatiju.

Zdravlje – Vaše se zdravlje poboljšalo, a još bolje bit će od 22. prosinca kada će vas vladavina Jarca osnažiti i podići vam imunitet. Za blagdane ne pretjerujte s alkoholom!

Najbolji dan: 19. prosinca

Najlošiji dan: 24. prosinca

Blizanci 22.5 - 21.6.

Posao – Sve se vrti oko financija i mogućeg nasljedstva ili uspješne kupoprodaje nekretnina. Neki će solidno zaraditi na honorarnom poslu ili će na neki drugi način doći do više novca.

Ljubav – Vaša će očekivanja biti veća od ostvarenog ili dobivenog, no nemojte dopustiti da vam to poljulja samopouzdanje. Polako osvajajte onog tko vam se sviđa.

Zdravlje – Osjetit ćete pojačan priljev energije, koji će se iskazati u vašem aktivnijem životu. No bitno je da u svemu što radite budete umjereni i ne pretjerujete.

Najbolji dan: 22. prosinca

Najlošiji dan: 20. prosinca

Rak 22.6.  - 22.7.

Posao – Morat ćete poraditi na vještini postizanja kompromisa jer će vam se u protivnom činiti kao da su se svi urotili protiv vas. Prihvatite dobronamjerne savjete i pomoć kolega.

Ljubav – Razvoj osjećajnih zbivanja ne ide vam u korist. Zato ne izazivajte partnera prepirkama i neutemeljenim sumnjama. Neka nadolazeći dani proteknu u veselju, a ne u svađi.

Zdravlje – Moguć je pad imuniteta, stoga je pravi trenutak da u prehranu unesete više namirnica koje obiluju vitaminima i mineralima. Jedite što više voća i kompota.

Najbolji dan: 25. prosinca

Najlošiji dan: 22. prosinca

Lav 23.7.- 22.8.

Posao – Očekuje vas mnogo posla i prekovremenog rada. Zbog blagdana žurit ćete sve završiti na vrijeme. Uzimajte češće stanke jer ćete se prilično umoriti, no sve ćete završiti na vrijeme.

Ljubav – Osjetite li da se u vašu vezu uvukla monotonija, budite konstruktivni i poduzmite nešto što će vas oboje animirati. Zajedno kitite jelku i ukrašavajte svoj dom.

Zdravlje – Mnogim ste ljudima na usluzi, mnogi vas traže i trebaju, što vas energetski prilično iscrpljuje. Nastojte se u vrijeme blagdana što više odmoriti.

Najbolji dan: 23. prosinca

Najlošiji dan: 24. prosinca

Djevica 23.8. - 22.9.

Posao – Marsov položaj zahtijevat će veću aktivnost, možda unijeti i manju zbrku u uobičajen ritam te u nekim situacijama povećati nervozu. No vaši su radni rezultati odlični!

Dreamstime

Ljubav - Naklonjena Venera otvara vam put k osjećajnoj sreći. Na Badnjak biste mogli nekog upoznati, osobito ako se nađete u novom, većem društvu.

Zdravlje – Pripazite na probavu, masna hrana teško će vam sjesti na želudac i izazvati razne tegobe. Pazite i na kralježnicu, mogući su bolovi u leđima.

Najbolji dan: 19. prosinca

Najlošiji dan: 24. prosinca

Vaga 23.9.  - 22.10.

Posao – Često ćete kasniti s izvršavanjem poslovnih obaveza. Bitne odluke, kontakte s administracijom i potpisivanje dokumenata zasad radije odgodite.

Ljubav – Odnos s partnerom bit će romantičan, ali na vašu inicijativu. Nove veze imaju sve šanse za uspjeh, iako će se isprva razvijati sporo i platonski.

Zdravlje – Spremate li se na kakvo skijaško odredište, odabrali ste odlično razdoblje u kojem je dobar provod zajamčen.  No pazite se ozljeda i nezgoda!

Najbolji dan: 23. prosinca

Najlošiji dan: 25. prosinca

Škorpion 23.10. - 21.11.

Posao – Budite odlučniji i ne obazirite se na govorkanja zavidnih i ljubomornih ljudi. Probleme ćete rješavati brzo pa ćete nadmašiti ostale kolege i još im stići pomagati.

Ljubav –  Uspostavit ćete prijateljski odnos s partnerom i zakrpati rupe koje su onemogućavale dotok pozitivnih osjećaja. Voljena osoba imat će sluha za vaše probleme.

Zdravlje – Bit ćete odlično raspoloženi pa ćete biti uvijek tamo gdje se nešto veselo događa, bilo da je to božićno slavlje ili nečiji rođendan. No skloni ste psihičkom umoru.

Najbolji dan: 20. prosinca

Najlošiji dan: 19. prosinca

Strijelac 22.11. - 21.12.

Posao – Sve se vrti oko financija i na tom planu neće biti problema. Vaš ugled raste, a i sami ste sve sigurniji u sebe. Igrajte igre na sreću, mogući su mali dobici koji će vas razveseliti.

Ljubav – I dalje ste u stabilnom razdoblju koje prate nove ljubavi ili učvršćivanje postojećih veza i brakova. Partner će vas iznenaditi prekrasnim božićnim darom.

Zdravlje – U vrijeme blagdana odlično ćete se osjećati, ali pazite ako ste za upravljačem – vozite trijezni! Psihofizički ćete biti u odličnoj formi i jako dobro raspoloženi.

Najbolji dan: 19. prosinca

Najlošiji dan: 21. prosinca

Jarac 22.12. - 20.1.

Posao – Bit ćete originalni i kreativni. Bez teškoća ćete izlaziti na kraj s ljudima, bilo da je riječ o klijentima, suradnicima ili šefovima. Uspješno privodite poslove svom kraju.

Ljubav – Od partnera ćete primati ljubav i darove, a to će vas motivirati da i sami uzvratite na isti način. Samci bi se mogli naći u zagrljaju simpatije koju priželjkuju.

Zdravlje – S ovim tjednom nastupa olakšanje pa ćete sanirati postojeće tegobe. Vraćaju vam se optimizam i energija, sve ste društveniji i skloni zaljubljivanjima.

Najbolji dan: 19. prosinca

Najlošiji dan: 22. prosinca

Vodenjak 21.1. - 18.2.

Posao – Bit ćete učinkoviti, marljivi i pouzdani. Šefovi će vam s povjerenjem prepuštati zadatke i smatrati vas svojom desnom rukom. Neke će vam kolege na tome biti zavidne.

Ljubav – Skloni ste kritiziranju partnerovih postupaka i nespremni priznati svoje pogreške. U ozračju takvih stavova ne možete očekivati više niti od suprotne strane.

Zdravlje – Tjelesno ćete sve dobro podnositi, ali će vam u ključnim trenucima nedostajati psihičke izdržljivosti. Najbolje će vas okrijepiti dobro i veselo društvo.

Najbolji dan: 23. prosinca

Najlošiji dan: 24. prosinca

Ribe 19.2. - 20.3.

Posao – Naklonjeni Merkur istaknut će vaš poriv za aktivnim načinom života. Vaše reakcije bit će agresivnije, a odluke hrabre. Ubrzano ćete privoditi poslove svom kraju.

Ljubav – Zahvaljujući vladavini Jarca možete očekivati lijep razvoj događaja, od pomirenja, novih početaka do poznanstva koje se brzo može pretvoriti u čvrstu vezu.

Zdravlje – Pokušajte živjeti što mirnije i bez većih uzbuđenja i stresova. Pazite se padova na skliskom ili mokrom tlu. U vrijeme blagdana, nastojte se što više odmarati.

Najbolji dan: 25. prosinca

Najlošiji dan: 21. prosinca

Najčitaniji članci