Obavijesti

Lifestyle

Komentari 40

Što gaćice i grudnjak koje nosite mogu otkriti o vašoj osobnosti

Što gaćice i grudnjak koje nosite mogu otkriti o vašoj osobnosti
8

Miranda Holder, britanska modna stručnjakinja, dala je svoj sud o poruci koju prenose vaš stil grudnjaka i gaćica. Šest je najčešćih stilova rublja koje preferiraju pripadnice ljepšeg spola

VIDEO

Što vaše donje rublje govori o vama? Stilistica donosi svoju presudu o onome što nabacite ujutro bez puno razmišljanja. Modna stručnjakinja tvrdi da vrsta donjeg rublja koje odaberete može odražavati vašu istinsku unutarnju prirodu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Mehaničar iz Engleske planira 'revoluciju': Nije pošteno da je seksi donje rublje samo za žene! VIDEO

Miranda Holder, britanska TV modna stručnjakinja dala je vrlo direktan sud o poruci koju nose popularni stil grudnjaka i gaćica, od tangi do push up grudnjaka. Objasnila je da su žene koje vole pokazati svoje obline u oskudnim tangama ljubiteljice zabava, ali su sklone odabiru površnih partnera. Na drugom kraju spektra su nositeljice T-shirt grudnjaka, za koje Miranda kaže da su se na neki način našle na mjestu u životu gdje su site, imaju malo viška kilograma i sanjaju da će ih iz svakodnevnog postojanja spasiti vitez u sjajnom oklopu.

Što vaše rublje govori o vama? Otkrijte Mirandin pogled na šest najčešćih stilova...

Tange

Tko su one: Ljubiteljice zabave i reality TV programa. Nositeljice tangi uvijek će dati prednost izgledu, nastojeći biti u toku s najnovijim trendovima. Najživlje se osjećaju kada uguraju noge u visoke bijele štikle i uvuku se u pripijene haljine, ili stisnu u kožne hlače. Cilj igre im je stjecanje ljubavnog napretka. Kod njih se uvijek sve depilira, ne ostavljaju ni dlačicu na tijelu. Vole 'lažnu' preplanulu kožu i ekstenzije za kosu. One ne pate od mamurluka, ne razmišljaju o tome da će nakon cijele noći, idući dan morati na posao. Redovito spavaju našminkane i savladale su umjetnost držanja umjetnih trepavica na mjestu danima. Koža im je mlada, blistava i čvrsta, ali još uvijek su sklone napučenim usnama. Nositeljice tangi ne vole ništa više od plesanja negdje na plaži gledajući zalazak sunca, čak i ako se ne sjećaju kako su se sljedećeg jutra vratile kući. Njihovo tajno oružje u garderobi za takve prilike su bikiniji koji pomalo otkrivaju grudi i seksi haljine s izrezima. Znaju da njihovi potencijalni partneri imaju vrlo malo mašte, pa osiguravaju da im ništa ne bude prepušteno sanjarenju.

Ilustracije ženskih gaćica

T-shirt grudnjak

Tko su one: One sumnjaju da ih muž vara. Nositeljica T-shirt grudnjaka pomalo je ljepotica, i definitivno je najsretnija kada nije u centru pažnje. Bila bi krajnje užasnuta da ispod odjeće ima vidljive linije donjeg rublja, bez obzira na okolnosti. Ona se rijetko kad upušta u nešto novo, pa je većina njezinog rublja u različitim nijansama sivkaste i bež boje. Nosi široke traperice i velike džempere, posvećujući svoj život obitelji i prijateljima. Ona stavlja sve ostale na prvo mjesto i vrlo je sretna što ostaje kod kuće s djecom dok muž ide van s prijateljima. Ako slučajno ima prekomjernu tjelesnu težinu, to gura u zaleđe jer su je učili da je uzaludno fokusirati se na svoj izgled. Najdraži izlazak joj je odlazak u kino gdje se može opustiti uz kantu kokica. Krasi je posebna strast prema filmovima o zombijima i poznaje svaku epizodu The Walking Dead-a, ali ima poteškoća u pronalaženju bilo koga u svom malom krugu prijatelja s kim bi išla na takve filmove.

Savjeti koji će pranje rublja učiniti što zabavnijim i lakšim
Savjeti koji će pranje rublja učiniti što zabavnijim i lakšim

Jednom je imala visoku karijeru, ali dala je sve od sebe da se smiri, jer je osjećala da tako treba. Neće si dopustiti zamišljanje o tome kakav bi život mogla imati da je odabrala drugačije. Prije djece imala je zdrav seksualni život sa svojim mužem, a sada potajno sumnja da je on možda izigrava, ali ne može se natjerati da se suoči s tim. Ona fantazira o tome da je 'Zgodna žena' i da ju je spasio Richard Gere. Nekoć je voljela tekilu, a u rijetkim prilikama kada je vani sa svojim prijateljima mogla bi slučajno popiti koju previše i zateći se kako pleše na stolovima, no sve u udobnosti vjernog grudnjaka.

Bikini gaćice

Tko su: One su ljubiteljice fitnessa opsjednute brojanjem koraka. Ove dame su ozbiljne i ne žele da ih prekrivaju komadići čipke. Ove žene nemaju vremena za ukrase ili bilo što ženstveno, jednostavno daju prednost udobnosti i praktičnosti naspram ljepote. One su marljive i zahtijevaju da njihovo donje rublje odražava njihovu radnu etiku. Nositeljica bikini gaćica profesionalni je fitnes fanatik, opsjednuta je dnevnim brojem koraka i stalno provjerava svoj puls. Njihov je život usredotočen na wellness i tjelovježbu, a vjerojatno će tijekom dana imati i nekoliko promjena sportske odjeće.

Njihova kolekcija tenisica je opsežna, no potajno se boje izlaska 'van', jer su izgubljene kada su u pitanju odjevni predmeti koji ne upijaju znoj. Nisu pretjerano ženstvene i osjećaju se zavezanima u haljini pa se općenito samo drže formule 'traperica i lijepog topa' i provode večer odbrojavajući kada mogu skinuti svoje štikle i vratiti se u tenisice. Njihovi uobičajeni treninzi uključuju trčanje i staze u lokalnom parku. Također vole dobar sat fitnessa u lokalnoj teretani i uvijek dolaze 10 minuta ranije kako bi zauzele najbolje mjesto. Isprobale su sve dijete, od keto do paleo dijete, s niskim udjelom ugljikohidrata do bezglutenskih, i upravo su krenule s čišćenjem sokovima za proljeće. Žive odvojene živote od svojih partnera unatoč tome što su ostale u braku, jer imaju malo mjesta za supružnika uz laserski fokus na zadržavanje kilograma.

Bralette grudnjak

Tko su one: Kreativne duše koje je teško razumjeti. Nositeljica ovog tipa grudnjaka je ženstvena i maštovita. Obožava šminku i modu te ima mnogo šarene garderobe i često slaže iznenađujuće kombinacije koje odražavaju njezino raspoloženje tog dana. Prirodno je elegantna, ali ne pretjerano seksi. Druge žene je obožavaju, ima gomilu prijateljica, na popisu je gostiju svakog okupljanja. Muškarci je, međutim, ne razumiju u potpunosti, jer su pomalo zastrašeni njezinom umjetničkom stranom i ne mogu sasvim shvatiti što im ona nudi. One su sanjari i unatoč tome što su iznimno popularne, najsretnijie su kada su same.

Eko savjet: Rublje pokušajte prati na nižim temperaturama
Eko savjet: Rublje pokušajte prati na nižim temperaturama

Ova žena je ili spisateljica ili radi u galeriji, i voli sve u umjetničkom svijetu. U izolaciji je cijelu svoju kuhinju obojila u svijetlo ružičasto, a sada sama uči i pokušava pretapecirati starinsku fotelju gledajući videozapise na internetu. Ona je prijateljica kojoj se drugi obraćaju kada im je potrebna pomoć oko šminkanja ili frizure - ili da im posudi odjeću. Obožava putovanja i unatoč svim pozivima prijatelja, najviše voli da se negdje izgubi u novom gradu, zadovoljna u vlastitom društvu. Nikada neće otkriti gdje kupuje donje rublje niti koji parfem nosi. Upozoravamo potencijalne udvarače - ona je teška katkad za razumjeti i noćna mora kada su božićni darovi u pitanju.

Francuske gaćice

Tko su: Staromodne romantičarke zaglavljene u 80-ima. One žive u haljinama i suknjama jer su jednom pokušale nositi svoje gaćice s hlačama i još uvijek se trznu kad se prisjete mučnog nereda tada 'tamo dolje'. Ove su dame romantične u srcu, ali čvrsto zaglavljene u osamdesetima. Sada su se smjestile na selu što je bolje 'za djecu' i motaju se po kafićima, najčešće komentirajući okus kolača i temperaturu na kojoj se čaj poslužuje. Ponosno još uvijek imaju istu rutinu šminkanja i njege kože kao kad su imale 21 godinu i nose iste parfeme kao i njihove majke. Povremeno je netko neuspješan i izopćen iz grupe ako se otkrije da nisu dojile svoju djecu u ranim godinama.

Sve imaju lijepa, normalna imena, ali više vole da ih zovu nadimcima. Njihova ideja savršenog dana bio bi pilates s djevojkama, nakon čega bi slijedila demonstracija kuhanja i aranžiranje cvijeća. Ove žene se ponose svojim kuhanjem i mogu se žestoko natjecati u jelovnicima za večere, čak imaju i posebnu knjigu u koju svaki put zapisuju što spremaju. Definitivno posjeduju bisere. Nositeljica francuskih gaćica ima određen stav prema vođenju ljubavi - a nakon što su djeca začeta, muževe će puštati u blizinu samo za vrijeme velikih dana i praznika.

Push up grudnjak

Tko su one: One vole biti u centru pažnje. Tko nosi push up grudnjak voli biti u središtu pozornosti i zna kakav utjecaj djevojke mogu imati ovisno o tome gdje se nalaze. Udobno joj je u centru pozornosti, voli kada se drugi okreću za njom i ne smeta joj ako je ogovaraju iza leđa. Zna biti razmetljiva i zna da su druge žene ugrožene kada je ona tu, ali to joj je u redu - ionako preferira muško društvo. Voli dobar šoping vikendom i ručak s jednom od svojih rijetkih prijateljica, ali potajno preferira pub s dečkima i može popiti brže od većine njih.

Crveno donje rublje: Ultimativni stilski simbol ljubavi i strasti
Crveno donje rublje: Ultimativni stilski simbol ljubavi i strasti

Dobro se brine o sebi, članica je lokalnog zdravstvenog kluba i odlazi barem četiri puta tjedno na trening nakon čega slijedi dobro maženje. Nikada nije bila u braku i ne želi biti, njezina je mantra 'raznolikost je začin života', a osim toga ima kratak raspon pažnje i lako joj sve dosadi. Ima visoku karijeru i ne voli ništa više od štednje novca za raskošne praznike na suncu, a posebno je pristrana prema talijanskim konobarima, piše Daily Mail.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji
KOME ĆE SVANUTI, A KOME SMRKNUTI

Dnevni horoskop za utorak 16. travnja: Bik se mora dokazati, Lavovi briljiraju u komunikaciji

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 16. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima
SUPER TRIK

Naučite kako pohati meso, uz puno manje masnoće i dima

Pohanje hrane u pećnici puno je ugodniji i lakši posao nego na tavi. Kuća ne smrdi toliko, ulje ne šprica po cijeloj kuhinji, treba ga manje, a ono što pripremite nije toliko masno
Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka
IMAJU 'ONO NEŠTO'

Ma, sigurno ste među njima...: 7 najljepših znakova Zodijaka

Astrologija nudi izuzetne uvide u naše osobnosti i potencijale, uključujući aspekte poput fizičke ljepote i šarma. Među prekrasnim horoskopskim znakovima postoji nekoliko onih koji se ističu posebnom ljepotom