Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

8 vrućih scena iz filmova i serija koje će vas sigurno dovesti u pravo raspoloženje za seks

8 vrućih scena iz filmova i serija koje će vas sigurno dovesti u pravo raspoloženje za seks
8

Da, i televizija može poslužiti kao dodatna stimulacija vašem seksualnom životu. Uz pomoć nekoliko popularnih, napaljujućih scena jednostavno se uzbudite - samo na pogled

VIDEO

TV vas može napaliti. Donosimo osam 'žestokih' filmskih scena seksa koje će vas zasigurno uzbuditi. Je li se još uvijek borite kako da zapalite plamen strasti u spavaćoj sobi? Stručnjakinja za veze Rebecca Dakin govori o vrhunskim scenama seksa - kako bi vam podigla seksualno raspoloženje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Otkrili zašto se i dalje seksaju s bivšima: 'Ona je puno bolja u seksu od moje sadašnje žene...' 01:27

Ponos i predrasude (1995.)

Ova adaptacija romana Jane Austen priča je o Elizabeth Bennet, koju glumi Jennifer Ehle, koja se suočava s pritiskom svojih roditelja da se uda. Ona upoznaje zgodnog gospodina Darcyja, a seksualna napetost između para iskače s ekrana.

Scena koja je generaciju bacila na koljena rasplamsavajući seksualne fantazije bila je kada gospodin Darcy izranja iz vode, mokar, s košuljom zalijepljenom za sve obrise njegova tijela. Elizabeth nije mogla biti 'opaka' s njim jer je to bilo zabranjeno u tim zakopčanim vremenima.

Njezin pogled na njegovo tijelo je iščekivanje kako bi bilo vidjeti ga golog - kušanje strasti koje se spremaju. Svakog će uzbuditi bljesak tajne požude i njegovo tijelo koje je nevjerojatno za gledati.

Devet i pol tjedana (1986.)

Erotski film prikazuje zaposlenicu umjetničke galerije Elizabeth McGraw, koju glumi Kim Basinger, koja ima kratku i intenzivnu aferu s misterioznim brokerom s Wall Streeta Johnom Grayem, kojeg glumi Mickey Rourke. Toliko je prepun seksa da ga je američki distributer smatrao previše eksplicitnim i bio je uvelike uređivan za objavljivanje.

Vodič kroz tantrički seks za početnike: Mnogima je to najbolje vođenje ljubavi ikad
Vodič kroz tantrički seks za početnike: Mnogima je to najbolje vođenje ljubavi ikad

Izvanredna seksualna scena je klinč u kišnom stubištu. Ova sesija na otvorenom uz sirovu, nesputanu, tjelesnu požudu osvjetljava ljudski seksualni nagon, uzbuđujući gledatelje. Ovo je idealizirana scena seksa za koju znamo da ne bi ispunila očekivanja u stvarnom životu, zbog čega ju i jeste tako očaravajuće gledati.

YouTube

Zgodna žena (1990.)

Ovaj romantični film temelji se na holivudskoj prostitutki Vivian Ward, koju glumi Julia Roberts, a koju je angažirao bogati poslovni čovjek Edward Lewis, kojeg glumi Richard Gere.

Scena u kojoj libido pršti je ona u kojoj vode ljubav na klaviru. Seks na javnom mjestu je erotski doživljaj, pa što je više napaljujuće od seksa na klaviru u restoranu? Vidjeti fantaziju - za koju ste previše uplašeni da biste istu posvetili sebi - je itekako uzbuđujuć osjećaj.

Pedeset nijansi slobodniji (2018.)

Ovaj treći i posljednji dio temelji se na istoimenom romanu E. L. Jamesa iz 2012. Anastasia Steele, koju glumi Dakota Johnson, i Christian Gray, odnosno Jamie Dornan, sada su u braku i nastavljaju sa svojim erotskim seksualnim eksperimentiranjem. Zloglasna crvena soba u njegovom domu je plišana, seksualno uzbudljiva igraonica, koja uvodi ideju eksperimentiranja užitka nasuprot boli u kontroliranom, suglasnom okruženju.

Ženski orgazam traje dulje od muškog, a neki ga dožive u snu
Ženski orgazam traje dulje od muškog, a neki ga dožive u snu

Scena seksa između para, u kojoj joj prekrije oči crvenim satenom dok je drži uz zid, jako je uzbuđivala gledatelje - budući da je vezivanje i suzdržanost uobičajena seksualna fantazija. Anastasia pokušava naslutiti gdje je Christian i što slijedi, a upravo to opojno iščekivanje tjera publiku da zadrži dah zajedno s njom.

Gledanje i učenje nečeg novog i intrigantnog - kao što su to scene 'vezivanja' u ovom filmu - što nam možda nije dostupno u našem vlastitom seksualnom životu, uvijek je iznimno erotično.

Bridgerton (2020.)

Seksi komad iz razdoblja o aristokratima iz 19. stoljeća prepun je drskih prizora. Svi su nevjerojatno napaljujući - a posebno oni između vojvode od Hastingsa, kojeg glumi Regé-Jean Page, i Daphne Bridgerton, koju tumači Phoebe Dynevor. Ono što razbuktava gledatelje je kada Daphne i vojvoda krenu u 'akciju' u knjižnici, s njom na ljestvama.

Ova scena prisutna je u svim seksualnim fantazijama. Ekstremno je uzbudljivo vidjeti ga kako odbacuje njezine teške slojeve odjeće. Naš vlastiti libido ne može a da ne reagira na ovu stimulaciju, donosi The Sun.

Seksi scene iz Bridgertona

Prljavi ples (1987.)

U romantičnom filmu Jennifer Grey glumi Frances 'Baby' Houseman koja se zaljubljuje u plesnog instruktora Johnnyja Castlea kojeg glumi Patrick Swayze. Kako je film ispunjen tijelima koja se isprepliću i senzualnim pokretima, on čini da naš mozak pleše od seksualnih primisli. Gledatelji filma ne mogu ne razmišljati o seksu. Scena u kojoj Johnny uči Baby plesati, a kulminira time da padnu u krevet, ostvaruje svaku našu fantaziju.

Divlja igra (1998.)

Ovaj kriminalistički triler o srednjoškolkama koje pokušavaju iznuditi učitelja ozloglašen je po svom erotskom sadržaju - s obzirom da su scene seksa bile eksplicitnije nego što se to obično viđa u holivudskim filmovima. Najuzbudljivija je scena u kojoj glavne glumice, Suzie Toller i Kelly Van Ryan koje glume Neve Campbell i Denise Richards, imaju strastveni klinč u bazenu, što dovodi do trojke sa Samom Lombardom, kojeg glumi Matt Dillon.

Prizori u vodi naglašavaju sve tjelesne izbočine i izbočene bradavice. Ne možemo a da ne reagiramo na te vizualne poticaje koji nas ostavljaju trenutačno napaljenima.

Okus krvi 

Serija horor drame usredotočuje se na Sookie Stackhouse, koju glumi Anna Paquin, koja se zaljubljuje u vampira Billa Comptona, kojeg glumi Stephen Moyer. U seriji postoji nekoliko scena orgija i prirodno se naša tijela oživljavaju tjelesnom požudom. Orgije privlače tamnu stranu kod ljudi i fantazije o seksualnom proždiranju ljubavnika, za koje možda nismo znali da imamo.

U grupnom seksu događaju se stvari o kojima se svi pitamo i koje nas draže, ali smo previše uplašeni da bismo se suočili s istima - kao što je osjećaj višestrukih ruku na vašem tijelu i užitak gledanja nekoga koga volite kako je u središtu tuđe pažnje. To je istovremeno i uznemirujuće i uzbudljivo; i za mnoge ljude otvara toliko puno pitanja i mašte, seksualne, naravno.

Održava vitku liniju seksom, i to dva puta dnevno: 'Bolje to nego znojiti se na traci za trčanje'
Održava vitku liniju seksom, i to dva puta dnevno: 'Bolje to nego znojiti se na traci za trčanje'
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'