Obavijesti

Lifestyle

Komentari 74

Svaki znak horoskopa ima svoju srodnu dušu - evo koja je vaša

Svaki znak horoskopa ima svoju srodnu dušu - evo koja je vaša
5

Ovan neprestano pokušava začiniti stvari, ne voli kad život postane dosadan stoga uvijek traži izazov. Jarcu treba neko tko ga inspirira, kao i Ribama netko tko ih gura i potiče da slijede svoje snove

VIDEO

Ovan

Ovnova srodna duša izgleda kao netko nepredvidljiv. Vi neprestano pokušavate začiniti stvari. Mrzite kad život postane dosadan. Mrzite kada zaglavite u rutini. Zato uvijek želite prihvatiti izazov i biti s nekim tko je nepredvidljiv i nestalan - to vam je uvijek uzbudljivo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Bik

Srodna duša Bika je netko tko ga razumije. Obično ste vrlo tvrdoglavi i sve volite raditi na svoj način. Niste spremni prihvatiti tuđa gledišta i ne podnosite dobro kritiku. A više od svega, ne volite se objašnjavati nekome. Zato je najbolje da ste s nekim tko vas razumije, da se ne morate previše objašnjavati.

Blizanci

Srodna duša Blizanaca je netko tko ih podsjeća na važne stvari. Često se zapletete u površne stvari u životu i na kraju izgubite iz vida one važne. Trebate nekoga tko će vam zapravo otvoriti oči.

Rak

Rakova srodna duša je netko tko ne glumi nedodirljivog. Vi ste netko tko je obično vrlo povučen. Znate da imate krhko srce i lako se dogodi da budete povrijeđeni. Treba vam  netko neće igrati igrice s vama. Želite nekoga kome se možete otvoriti.

Najtvrdoglaviji horoskopski znakovi - Bikovima nedostaje strpljenja, a Ovnovi su kruti
Najtvrdoglaviji horoskopski znakovi - Bikovima nedostaje strpljenja, a Ovnovi su kruti

Lav

Srodna duša Lava je netko tko može držati korak s njima. Imate nevjerojatno visoko mišljenje o sebi. Drugi bi čak išli tako daleko da vas okarakteriziraju kao egocentrika. Imate vrlo intenzivnu osobnost s kojom se drugi ponekad teško nose. Zato ima smisla da je vaša srodna duša netko kome odgovara vaša intenzivna osobnost.

Djevica

Djevičina srodna duša je netko tko ih prihvaća onakvima kakvi uistinu jesu. Stalno procjenjujete druge oko sebe zbog svoje perfekcionističke prirode, ali ne volite kada netko vas prosuđuje. Zato morate biti s nekim tko vas neće kritizirati ni prosuđivati.

Vaga

Vaša srodna duša je netko tko vas se neće plašiti. Kao Vagu, vrlo je vjerojatno da vas smatraju pripadnikom društvene elite. A tko god završi u vezi s vama, to mu ne smije smetati. Mora mu odgovarati činjenica da ste okruženi privlačnim pojedincima jer takve privlačite u život.

Škorpion

Škorpionova srodna duša je netko tko ih izaziva i štiti u isto vrijeme. Kao Škorpion, skloni ste živjeti život do ekstrema. Potrebna vam je zdrava doza umjerenosti. Zato trebate biti u vezi s nekim tko vas izaziva da budete bolji, ali i da se osjećate sigurno.

Strijelac

Srodna duša Strijelca je netko tko ih drži 'na zemlji'. Kao prirodni lutalica, volite lutati gdje god vam srce i duša požele. Nikad vam se ne sviđa osjećaj vezanosti i suzdržavanja. Vi ste pobunjenik u tom smislu. Uvijek želite raditi ono što želite. Ali, trebate stabilnost u životu i zato je vaša srodna duša netko tko vas drži prizemljenima, a tko vam također omogućuje da budete slobodni. 

11 jakih ljubavnih kombinacija: Jarac i Bik se snažno privlače, a Lav i Strijelac puni su strasti...
11 jakih ljubavnih kombinacija: Jarac i Bik se snažno privlače, a Lav i Strijelac puni su strasti...

Jarac

Vaša srodna duša je netko tko prihvaća vaše nedostatke. Kao Jarac, vi ste vrlo intenzivna osoba, ali također ste duboko nesigurni u sebe. Trebate partnera koji ne hrani vaše nesigurnosti, već nekog tko vas umjesto toga inspirira.

Vodenjak

Vaša srodna duša je netko čiji mentalitet odgovara vašem. Kao Vodenjak, ponekad teško nailazite na tuđe razumijevanje. Vrlo ste pametni, a puno njih ne može vas pratiti na intelektualnoj razini. Zato bi vaša srodna duša trebao biti netko tko je jednako inteligentan kao i vi.

Ribe

Vaša srodna duša je netko tko vas tjera da budete bolji. Kao Riba, vi ste duboko emocionalni i suosjećajni. Ali ponekad zbog toga vas ljudi gaze. I kao rezultat toga, pristajete na osrednjost. Zaslužujete više od toga. Trebate srodnu dušu koja vas gura i potiče da slijedite svoje snove i ono što želite najviše od života, piše Atma

Astro poroci: Biku i Lavu je to seks, a Vage pak previše kupuju
Astro poroci: Biku i Lavu je to seks, a Vage pak previše kupuju
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru