Obavijesti

Lifestyle

Komentari 71

Svaki znak ima svoju duhovnu životinju - otkrijte koja je vaša

Svaki znak ima svoju duhovnu životinju - otkrijte koja je vaša

Svaki horoskopski znak ima svoju duhovnu životinju koja predstavlja njegove osnovne karakteristike. Dijele pogled na život i unutarnje pokretače koji ih čine takvima kakvi jesu

VIDEO

Ovan

Duhovna životinja Ovna je tigar, s kojim dijele brzinu, oštrinu i žestoku narav. Znaju što žele i nikome ne dopuštaju da im stane na putu ili da ih sputavaju u tome što žele ostvariti. Uvijek su u potrazi za nečim novim, a kad i upadnu u nevolju - sposobni su sami se iz nje izvući.

POGLEDAJTE VIDEO: Planiraju trudnoću prema mogućem horoskopskom znaku bebe

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Bik

Bik je toliko poseban da je njegova duhovna životinja - isto bik. Oni su jaki i sposobni vođe te uvijek preuzimaju inicijativu. Znaju što žele od života i ne boje se boriti se za to. I znak i duhovna životinja su tvrdoglavi, beskompromisni i skoro uvijek na kraju dobiju to što žele. 

Blizanac

Duhovna životinja Blizanca je lisica - radoznala, zabavna i nježna. Baš poput svoje duhovne životinje, ljudi rođeni u znaku Blizanca znaju biti nemarni i energični, a i lukavi. Na prvi pogled će vam se činiti naivni, ali iznutra čuči jedan pravi mali lukavac.

Rak

Duhovna životinja Raka je oposum, koji je jako prilagodljive prirode. Rak je usamljen i tajanstven i jako drži do sebe. Oboje su poznati po tome da znaju izbjegavati ljude, ali to ne znači da Rak ne voli svoje bližnje.

Svaki znak Zodijaka ima svog arkanđela - saznajte koji je vaš
Svaki znak Zodijaka ima svog arkanđela - saznajte koji je vaš

Lav

Ovo je lako za pogoditi - duhovna životinja Lava je paun. Oboje se vole pokazivati i uživati u divljenju drugih. Bitno im je kako ih drugi vide, a svaki izlazak je nova prilika da se pokažu u novom ruhu. Uvijek daju sve od sebe da se pokažu u najboljem svjetlu.

Djevica

24junior

Djevice su inteligentne, a to je jedna od njihovih najjačih karakteristika, stoga ne čudi da je njihova duhovna životinja orangutan, koji ima sposobnost razmišljati i razumjeti. Problem postoji da bi se riješio, a Djevica uvijek traži nove načine kojima bi olakšala svoj život te planira unaprijed kako bi zaobišla potencijalne probleme. 

Vaga

Vaga je poput zeca - ljubazna, umiljata i topla, a najviše voli vrijeme provoditi u društvu. Uživa biti okružena ljudima, ali ne podnosi kaotične situacije. Bježi iz stresnih situacija jer je jako plašljive prirode. 

Indijski horoskop otkriva kakva je vaša prava narav: Karke su osjetljivi, a Makare ambiciozni
Indijski horoskop otkriva kakva je vaša prava narav: Karke su osjetljivi, a Makare ambiciozni

Škorpion

Škorpioni su najsličniji dabrovima, svjesni su toga što imaju i uvijek su spremni iskoristiti svoje resurse. Veliki radnici, stalno traže nove projekte i uvijek si postavljaju nove ciljeve koje žele ostvariti. Iako je discipliniran i izuzetan radnik, Škorpion je nepovjerljiv i osvetoljubiv. 

Strijelac

Duhovna životinja Strijelca je vidra koja simbolizira njegove najjače karakteristike - entuzijazam i smisao za dobru zabavu. Vole biti okruženi svojim bližnjima, a na život gledaju kao na igru. Iako jako angažiran, Strijelcu je lako odvući pažnju s bitnih stvari.

Jarac

Spiritualna životinja Jarca je konj. Oboje su pouzdani, stabilni i konzistentni. Tradicionalni i s velikom samokontrolom. Jarci, poput konja, su stabilni i čvrsti, često oslonac svojim bližnjima. 

Kakav ste bivši partner prema horoskopu? Zajedljivi, hladni ili gajite nade za 'stari plamen'?
Kakav ste bivši partner prema horoskopu? Zajedljivi, hladni ili  gajite nade za 'stari plamen'?

Vodenjak

Vodenjak se voli zabavljati kao delfin. Vrlo je pametan i ima avanturistički duh, a život mu je jedna velika igra ispunjena raznim događajima i zabavom. Po prirodi duhovit Vodenjak je miljenik suprotnog spola, uvijek spreman na nešto novo.

Ribe

Ribe su vrlo slične morskim konjićima. One su osjetljive i ljubazne, a u ljubavi kad jednom pronađu svoju srodnu dušu, ona to ostaje do kraja života. Ribe su intuitivne i emotivno svjesne. Vole biti u blizini obitelji i prijatelja i izbjegavaju opasnost kada je to moguće, piše Atma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...