Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Sve tajne savršenog bronzera: Bira se po tipu kože i boji puti

Sve tajne savršenog bronzera:  Bira se po tipu kože i boji puti
1

Bronzer treba biti nijansu do dvije tamniji od boje tena, a osim po boji puti bira se i prema tipu kože. Masna voli bronzer u prahu, a suha koža tekući kremasti bronzer

VIDEO

Savršena nijansa bronzera bira se prema boji puti. Svijetloj puti pristaju boje breskve i meda, srednje tamnoj koži odgovaraju zlatne i bakrene nijanse, dok tamna koža najbolje podnosi čokoladne i zlatne tonove , piše She Knows .

Bronzer bi trebao biti nijansu do dvije tamniji od boje tena kako bi izgledao prirodno. Također narančaste podtonove treba izbjegavati, bolji izbor su zlatni, tvrdi američka vizažistica Lauren Anderson koja šminka Jessicu Albu.

Bronzer prema tipu kože

Osim prema boji puti, bronzer ovisi i o tipu kože. Masnoj i mješovitoj koži odgovara bronzer u prahu, a suhoj koži tekući bronzer kremaste teksture. Za kožu sklonu aknama dobar su izbor bronzeri u gelu, piše Paula's Choice .

Kako nanijeti bronzer?

Lijep i preplanuo ten osim u savršenoj nijansi bronzera leži u njegovu pravilnu nanošenju. Najbolje je naglasiti jagodice i liniju uz kosu jer ti dijelovi lako tamne.

Kako pravilno nanijeti bronzer pogledajte u videu:

VIDEO

Bronzer u prahu se nanosi na vrh jagodica, a kreće se u smjeru od nosa prema vanjskom kutu očiju. Nakon jagodica treba naglasiti čelo i čeljust. Za taj je dio najbolje koristiti veće kistove, ali prethodno treba otresti višak. Jednostavno samo puhnite u kist, to će smanjiti kontrast u odnosu na ostatak lica.

Kod sjenčanja čela kreće se od njegove sredine pa prema sljepoočnicama, a kod naglašavanja linije čeljusti od uha pa sve do brade, piše Byrdie .

Tekući bronzer treba nanijeti pomoću spužvice ili rukama, ali važno je samo dobro ga utapkati kako prijelazi ne bi bili previše vidljivi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir

Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac
KAŽU ZVIJEZDE...

Dnevni horoskop za petak 3. svibnja: Ovan mora paziti koje tračeve širi, Lav privlači novac

Pročitajte dnevni horoskop za petak 3. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere
DRŽITE IH NA OKU!

Varalice: 4 horoskopska znaka vole imati tajne ljubavne afere

Ovisno o karakteru i karakteristikama svakog znaka, astrologija otkriva razne sklonosti koje ponekad i nisu javne te ih je teže uočiti, naročito u ljubavnom odnosu