Lifestyle

Komentari 0

Svestrana biserna ogrlica paše uz vintage haljinu, ali i uz vestu

Svestrana biserna ogrlica paše uz vintage haljinu, ali i uz vestu

Biserne ogrlice nekada su se prenosile s koljena na koljeno, bake i mame davale bi svojim kćerima, povodom udaje ili nekog drugog bitnog trenutka, no danas ih nosimo i na traperice

Lijepa i elegantna biserna ogrlica ima sto lica, jedna je nosi na klasičan kostim, druga na hoodicu i traperice, treća u varijanti s malom crnom haljinom. Ukrasit će svaki bijeli ovratnik, neke je vole istaknuti na kragni, a tu su i duboki dekoltei koji naprosto vape za nekim ukrasom. Koju god formulu izabrali, biserna ogrlica daje dašak retro stila i evocira retro ženstvenost.

Alexa Chung jedna je od onih koje svoje biserne ogrlice kombiniraju sa svime i svačime, jer ova retro cura ima u garderobi niz vintage haljina i hipi krojeva.

POGLEDAJTE VIDEO: Eko nakit

U više nizova cool izgleda u kombinaciji s bijelom majicom i voluminoznim urbanim kaputom. Sve je, naravno, pojačano bojama jer bijela ogrlica voli kolorit.

Pasat će i uz razne navy varijante te jednostavne sive veste od trenirke.

Najbolje se ističe na tamnoj podlozi, no ako je kreacija super jednostavna, možete je obogatiti i lancima, kako biste nakitu dodali stilske dinamike.

Stylish manekenka Gigi Hadid kombinira svoju bisernu ogrlicu s tie-dye majicama i bijelim trapericama.

U kombinaciji s pastelima djeluje izuzetno romantično i ženstveno. Iako je bazično bila večernji komad, biserna ogrlica odlično izgleda i u brojnim dnevnim kombinacijama, naročito onima casual jer uvijek daje elegantan dojam i "podiže" outfit.

Najčitaniji članci