Lifestyle

Komentari 1

Terapija destrukcijom: Dignite auto u zrak i riješite se stresa

Terapija destrukcijom: Dignite auto u zrak i riješite se stresa

Terapija destrukcijom pomoći će vam da otpustite sav nagomilani bijes koji ste skupili zbog ove iznimno teške i stresne godine, a tvrtka za odlaganje automobila nudi rješenje

Na natjecanju će tvrtka Scrap Car Comparison odabrati nekolicinu sretnika koji će moći diljem Ujedinjenog Kraljevstva na odlagalištima automobila razbijati stara vozila kako bi se riješili stresa, piše FoxNews.

POGLEDAJTE VIDEO: U Zagrebu možete bacati sjekire da se riješite stresa

Scrap Car Comparison je online tvrtka koja nudi korisnicima pronalazak najpovoljnijeg otkupljivača njihovog rabljenog ili karamboliranog vozila. Pokrenuli su natjecanje Rage Yard koje će sudionicima pomoći u rješavanju nagomilanog bijesa. U suradnji s tvrtkom Thaks-alot čak su omogućili vožnju u tenku, a automobile će razbijati na poljima u okolici Northamptonshirea.

- Ova 2020. godina bila je najgora otkad se sjećamo te smo željeli našim klijentima omogućiti način kako se riješiti stresa kojeg im je ova godina unijela u živote. Kako se godina bliži kraju, mislili smo da je najbolji način za njezin dovršetak iskaljivanje ljutnje na otpadnim vozilima - kazao je menadžer tvrtke Dan Gick.

Sudionici će na vozila pucati pravim streljivom iz raznog oružja, moći će ga gaziti sjedeći u pravom tenku te postavljati eksploziv i gledati kako lete u zrak.

- Vozila ionako idu na otpad, pa nam se činilo da ima smisla omogućiti ljudima ovo nevjerojatno iskustvo iskaljivanja frustracija te miran i stabilan ulazak u novu godinu - nastavio je Gick.

Tijekom Rage Yarda sudionicima će dopustiti pucanje, postavljanje eksplozivnih naprava i vožnju u tenku teškom 56 tona, a moći će uništiti automobile na kojima su organizatori sprejem ispisali broj 2020.

Ovaj neobičan način rješavanja stresa blagoslovila je i psihologinja dr. Samia Latif.

- Kod pojedinaca fizička manifestacija napetosti ima bolji terapeutski učinak. To se zove terapija destrukcijom i omogućuje ljudima da se u kontroliranim uvjetima oslobode stresa - kazala je dr. Latif.

Natjecatelji mogu sudjelovati i postati članovi prve Rage Yard grupe ako na Twitteru, Facebooku ili Instagramu počnu slijediti Scrap Car Comparison, a moraju tagirati tri ili više prijatelja pod najavom tvrtke kako bi ušli u izbor. Prilika za dobitak povećava se ako se natjecatelji prijave na sve tri platforme, a natječaj završava 31. prosinca u 23.59 nakon čega će proglasiti dobitnike.

- Pažljivo ćemo iskombinirati sve koji su se prijavili kako bismo slučajnim odabirom dobili pobjednika kojem ćemo omogućiti ovo iskustvo. Ako ste vi sretni dobitnik, trebat ćete platiti naknadu od oko 170 kuna te se s petoricom prijatelja po vašem izboru zaputiti prema Northamptonshireu. Nakon što završite, ne morate bukirati iskustvo nego ćemo jednostavno slučajnim odabirom odabrati sljedećeg dobitnika. Rage Yard ćemo organizirati u terminu koji vam odgovara, najkasnije do veljače 2021. godine - napisali su na stranicama tvrtke. 

Najčitaniji članci