Obavijesti

Lifestyle

Komentari 19

Tip muškarca s kojim će žena imati najbolji vrhunac u krevetu

Tip muškarca s kojim će žena imati najbolji vrhunac u krevetu

Ženski vrhunac oduvijek je bila složena tema i mnogi muškarci još ga doživljavaju misterijem, nadajući se kako su savladali znanje i tehnike da pruže najbolji orgazam, no bez potpune sigurnosti da to i je zbilja tako

VIDEO

Istraživanje provedeno na ženama u dobi dobi od 20 do 69 godina, koje su ispunile upitnik o svojoj seksualnoj prošlosti, otkrilo je s kakvim tipom muškarca žena doživi najbolji orgazam. Žene koje su bile u predanim, duljim vezama nisu bile dio ankete jer su osobe koje su je provodile vjerovale da 'se osobe u vezi mogu osjećati obveznima ocjenjivati ​​svog trenutnog partnera povoljnije nego što je činjenično točno'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Savjeti za bolji seks 00:51

Prema njemu, muškarci koje većina ljudi označava kao 'duhovite', odnosno skloni su šalama i zabavnim razgovorima, prema anketi su ispali najbolji ljubavnici.

Zapravo, istraživanje objavljeno u Socioaffective Neuroscience & Psychology primjećuje da su šaljivi, kreativni i emocionalno topli muškarci češće ženama 'pružili orgazme', a pripadnice ljepšeg spola orgazme s njima ocjenjuju kao 'najbolje'.

'Više ne spavam s muškarcima sve dok ne potroše barem 1800 eura samo na spojeve sa mnom'
'Više ne spavam s muškarcima sve dok ne potroše barem 1800 eura samo na spojeve sa mnom'

Cilj istraživanja bio je otkriti koje su osobine kod muškaraca povezane s njihovim pružanjem najugodnijeg orgazma. Prema studiji, veseo i zaigran karakter koji se doživljava i kao dobro raspoloženje kod muškaraca bila je čimbenik postizanja pamtljivih seksualnih vrhunaca. To sugerira da humor vodi do bliskosti koja omogućava ženama da iskuse intimnost na mnogo višoj razini.

- Obrazac pronađen u našim rezultatima sugerira da su ženski orgazmi više ovisili o osobinama koje potencijalno predstavljaju ulaganje i pažljivost (npr. vjernost, emocionalna toplina i duhovitost) nego ono što zovemo klasični biljezi dobrih gena i muškosti, poput istaknute čeljusti i sličnog -  izvijestili su istraživači.

Prema studiji, najbolja iskustva žene su imale s muškarcima s pozitivnim karakterističnim osobinama. Partneri koji su izazvali odlične orgazme ocijenjeni su duhovitijim, kreativnijim, toplijim, vjernijim i s ugodnijim mirisom od onih s kojima nisu doživjele pamtljive orgazme, a također su se i više potrudili da žena dođe do vrhunca.

Tim je ukazao na neka ograničenja svoje studije, uključujući poteškoće u raščlanjivanju koje karakteristike izgleda najviše doprinose ženskom orgazmu. Primjerice, veće razine humora i kreativnosti mogu jednostavno pridonijeti ocjeni atraktivnosti, što zauzvrat povećava vjerojatnost orgazma.

Hand-free masturbacija: Do snažnih vrhunaca je moguće doći pomoću vode ili jastuka
Hand-free masturbacija: Do snažnih vrhunaca je moguće doći pomoću vode ili jastuka

Visina prihoda, širina ramena i samopouzdanje

U prethodnim studijama od psiholoških osobina dobrog ljubavnika, žene su najčešće isticale dva faktora - samopouzdanje i visinu prihoda muškarca. Naime, vjeruje se kako muškarci koji dobro zarađuju te imaju visoko samopouzdanje, u krevetu pokazuju više inicijative, manje su skloni samokritici te im je draže eksperimentirati.

Što se tiče poželjnih fizičkih osobina i lakoće postizanja orgazma, ranija su istraživanja otkrila kako je orgazam u snažnoj korelaciji s time koliko je sam muškarac fizički privlačan partnerici, a na veliko iznenađenje i s jednim fizičkim atributom - širinom njegovih ramena.

Iako zvuči pomalo bizarno, i nije baš tako - objašnjavaju stručnjaci. Naime, širina ramena povezuje se s višom razinom testosterona, piše IFL Science.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO

Nakon jutarnje kave kofein uđe u krvotok u roku 10 minuta, evo što radi tijelu narednih 6 sati
ZJENICE SE ŠIRE, METABOLIZAM UBRZAVA...

Nakon jutarnje kave kofein uđe u krvotok u roku 10 minuta, evo što radi tijelu narednih 6 sati

U prvih deset minuta kofein ulazi u vaš krvotok i širi se po cijelom tijelu, uzrokujući porast krvnog tlaka i broja otkucaja srca. U periodu do 20 minuta se veže na adenozinske receptore, neutralizirajući umor

Dnevni horoskop za ponedjeljak 20. svibnja: Vaga će zavoditi, a Ovna će netko ogovarati
ŠTO ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

Dnevni horoskop za ponedjeljak 20. svibnja: Vaga će zavoditi, a Ovna će netko ogovarati

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 20. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Ovo su najbolji očevi Zodijaka
KAKVA SU VAŠA ISKUSTVA?

Ovo su najbolji očevi Zodijaka

Iako svi horoskopski znakovi mogu briljirati kao očevi, neki bi se u toj ulozi trebali bolje snalaziti na temelju karakteristika koje su im zvijezde dodijelile prema datumu rođenja