![Top recepti za roštilj: Pripremite mini burgere, mazalice, krilca...](https://img.24sata.hr/_FV6h-Bu_UQl13dNM7vdRlnl6zI=/414x267/smart/media/images/2023-17/untitled-design-2023-04-27t121126-216.jpg)
Nemasno meso prije pečenja marinirajte i premazujte uljem - kistom ili grančicom ružmarina. Za masno meso i kobasice ugljen pomaknite sa strane da meso nije na izravnoj vatri
Lifestyle
Komentari 0Nemasno meso prije pečenja marinirajte i premazujte uljem - kistom ili grančicom ružmarina. Za masno meso i kobasice ugljen pomaknite sa strane da meso nije na izravnoj vatri
Kako bi meso s roštilja bilo sočno, a povrće aromatično, marinirajte ih tijekom noći u ulju, octu, vinu, soli, papru i drugim omiljenim začinima. Kiseline iz marinade održavaju meso mekšim, ulja čuvaju izvorni okus, a začini ga dodatno obogaćuju.