Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

U najfiniji kesten pire ide - rum

U najfiniji kesten pire ide - rum

Tri kile kestena najprije malo zarežite nožem pa ih u blago posoljenoj vodi kuhajte od 15 do 20 minuta, ovisno koliko su veliki. Potom im uklonite koru i tanku ovojnicu...

Posla oko ove jesenske poslastice ima dosta, ali isplati se, posebno ako vas kesteni nisu koštali ništa jer ste ih sakupili u šumi ili dobili od nekoga. Kesten pire možete i zamrznuti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Mladi Zadranin Josip Tadić stvara jestiva umjetnička djela 01:06

Tri kile kestena najprije malo zarežite nožem pa ih u blago posoljenoj vodi kuhajte od 15 do 20 minuta, ovisno koliko su veliki. Potom im uklonite koru i tanku ovojnicu te ih ispasirajte pa pomiješajte pola litre vrućeg mlijeka u kojemu ste prethodno otopili 200 g šećera.

Jabuke u šlafroku kao bakine
Jabuke u šlafroku kao bakine

Umiješajte oko 150 ml ruma i 40 ml vanilije te prokuhajte još nekoliko minuta. Dobro ohladite i dobili ste fini kesten pire. Umjesto mlijeka možete koristiti vodu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4
Ana iz Duge Rese: Imala sam 107 kg pa skinula 44, evo kako
ŽIVOTNI ZAOKRET

Ana iz Duge Rese: Imala sam 107 kg pa skinula 44, evo kako

Ana Marčec iz Duge Rese, prije 15-ak godina borila se s viškom kg i nekoliko dijagnoza, potražila je pomoć u nutricionizmu i alternativnoj medicini, a danas joj je to i posao