Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Upornim trenerima i snažnom voljom do idealne težine!

Upornim trenerima i snažnom voljom do idealne težine!
1

Kandidatkinje od početka projekta redovito vježbaju s osobnim trenerima i zadane oblike treninga odlično prihvaćaju pa ostvarenje cilja nije daleko!

VIDEO

Niti jedan program mršavljenja nije potpun bez redovite tjelovježbe, stoga ovog tjedna na zdravakrava.hr možete vidjeti kako vježbaju kandidatkinje projekta „Mršavimo zajedno“.

Svaka od pet kandidatkinja ima svoje kritične točke na tijelu, te se svakoj treneri posebno posvećuju i smišljaju individualne trenige, idealne upravo za njih. One s osobnim trenerom vježbaju od tri do pet puta tjedno po otprilike 90 minuta i tako svoje zapostavljene mišiće polako vraćaju u formu.

Do početka ovog projekta većina ih se nije bavila nikakvim aktivnostima, pa su zato bile u prilično slaboj kondiciji no sada sa smiješkom dolaze u teretanu. Tamo ih čekaju trbušnjaci, sklekovi, čučnjevi, utezi, traka za trčanje, razni rekviziti, ali i "životne" vježbe poput pravilnog podizanja i penjanja, te treneri koji ih motiviraju pozitivnim stavom, razgovorom, savjetima i smijehom.

Petrin i moj plan je postići što bolji rezultat do kraja projekta “Mršavimo zajedno”, ali naš zajednički rad tu ne prestaje. Dogovor je nastaviti vježbati do postizanja krajnjeg cilja, idealne kilaže. Svjesni smo da je deset tjedana ipak kratak rok za Petru, ali je i više nego dobar početak, kaže njena trenerica

S obzirom na dosadašnji trud i napredak, treneri očekuju da će kandidatkinje postići vidljive rezultate, ali i važnije, da će usvojiti zdrave navike koje uključuju redovitu aktivnost i uravnoteženu prehranu, te da će naučitii u tome uživati.

Djevojke su odlično prihvatile ovakav način treninga i odrađuju ga bez ikakvih problema. S obzirom na volju koju pokazuju treneri pozitivno ističu da neće biti problema s postizanjem cilja. Volja, želja i motivacija su najvažnije za uspjeh, sve će ostalo doći, samo uz malo strpljenja. Kada se pojave prvi rezultati, to će biti dodatna motivacija kandidatkinjama, a onda je uspjeh zajamčen!

Na zdravakrava.hr pročitajte i što su djevojke otkrile u svojim razgovorima s psiholozima, kakav im je jelovnik, ali i što su zapisale u svoj dnevnik zdravog mršavljenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja
Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša
IDEALNA NIJANSA

Boja moći za svaki horoskopski znak: Saznajte koja je vaša

Od Ovna do Ribe, svih 12 znakova Zodijaka povezano je s različitim stvarima, kao što su određene kvalitete, karakteri, afiniteti, planeti, pa čak i boje